Cinc establiments de les Garrigues reben els distintius de qualitat ‘Restaurant Verge Extra’

La iniciativa del Consell Comarcal de les Garrigues premien l'aposta per l’oli d'oliva verge extra i el producte local

Entrega dels distintius de qualitat ‘Restaurant Verge Extra’.
photo_camera Entrega dels distintius de qualitat ‘Restaurant Verge Extra’.

El Consell Comarcal de les Garrigues ha entregat els nous distintius de qualitat 'Restaurant Verge Extra' als cinc restaurants de la comarca que s’hi han adherit.

La iniciativa distingeix aquells establiments de restauració de les Garrigues que aposten per l’oli d'oliva verge extra, pel producte local i tenen un clar compromís amb el territori

Per tal de rebre el distintiu, els restaurants de la comarca han de complir amb una sèrie de criteris de reconeixement establerts per l’ens comarcal en relació amb l’ús de l’oli d’oliva verge extra (OOVE), els productes locals de les Garrigues i els productes de proximitat.

Aquest distintiu està vinculat a un conjunt d'activitats anuals dividides en tres blocs: les Jornades de Producte Verge Extra, la vinculació en esdeveniments culturals i turístics que tenen lloc a la comarca i la Mostra Gastronòmica de les Garrigues.

El distintiu 'Restaurant Verge Extra' forma part de les accions del projecte de la Cadena de valor de l'oli a les Garrigues de suport a la gastronomia del territori que està desenvolupant el Consell Comarcal des del 2019 per tal de promocionar i impulsar la restauració, l'oli d'oliva verge extra i els productes agroalimentaris de la comarca

Actualment, els restaurants garriguencs que compten amb el distintiu són el Restaurant la Placeta d’Arbeca; el Restaurant Hostal Benet i el Restaurant Masia les Garrigues, ambdós de les Borges Blanques; el Restaurant els Fogons de la Carme de Cervià de les Garrigues, i el Restaurant Ca la Margarida de l’Albi.

Comentaris