CiU té previst presentar candidatures al 90% dels municipis de les Garrigues

Convergència i Unió (CiU) té previst presentar candidatures a 21 dels 24 municipis de les Garrigues, d'aquesta manera el 90% de la comarca comptarà amb llistes electorals de CiU.

20150119_munte_garrigues (12)
photo_camera La presentació dels alcaldables de CiU a les Garrigues, amb la consellera Munté.

Convergència i Unió (CiU) té previst presentar candidatures a 21 dels 24 municipis de les Garrigues, d'aquesta manera el 90% de la comarca comptarà amb llistes electorals de CiU. La consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté Fernández, va acompanyar ahir la presentació d'alcaldables de CiU a les Garrigues. Munté va destacar el gran paper pel futur de Catalunya que estan portant a terme els alcaldes i alcaldables de les Garrigues. Les persones de Les Garrigues poden estar molt tranquil·les perquè al capdavant de les llistes i del projecte de CiU hi ha homes i dones que pensen, treballen i s'esforcen per construir la Catalunya d'avui i de la demà, va senyalar.

La consellera va agrair a les candidatures de les Garrigues l'esforç pels seus municipis i pel catalanisme, així com a les noves persones que s'han sumat a les propostes un agraïment a totes les persones que ens ajuden a fer aquests relleus, necessitem noves idees, nous plantejaments, noves mirades respecte a la política i a allò que necessiten els nostres pobles i ciutats.

Per la seva part, la Cap Comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya, Lídia Aixalà Coll, també va senyalar la gran implicació de CiU a les Garrigues amb candidatures a la majoria de municipis de la comarca. Volem i desitgem el progrés de la comarca per la nostra gent va afirmar Aixalà, que va confirmar que amb la gent de CiU el progrés i el camí cap a la independència està garantit. La voluntat del poble és el nostre compromís.

Comentaris