03.10.2022 |
Territoris.cat

El Club Patí Borges acaba la 1a volta d’iniciació amb molt bones sensacions

Una trentena de patinadores ha participat aquest febrer en la 1a volta del Campionat Provincial, que s’ha celebrat a Torregrossa, Tàrrega i la Seu d’Urgell

Particitants del Club Patí Borges a la 1a volta d'iniciació del campionat provincial, celebrada a la Seu d'Urgell interior
Participants del Club Patí Borges a la 1a volta d'iniciació del Campionat Provincial
El Club Patí Borges acaba la 1a volta d’iniciació amb molt bones sensacions

Una trentena d’integrants del Club Patí Borges ha participat aquest mes de febrer en la 1a volta d’iniciació del Campionat Provincial de Patinatge, que s’ha celebrat en diferents caps de setmana a Torregrossa, Tàrrega i la Seu d’Urgell.

En aquesta primera fase les patinadores borgenques, que tenen entre 6 i 16 anys, han participat en les categories E, C, B, A i Debutants, i l’Àngela Farré ha quedat 2a a Torregrossa, l’Abril Segura ha quedat 3a a Tàrrega i la Blanca Vallverdú també ha aconseguit un 3r lloc aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell.

Al mes d’abril també tenen previst participar a la 2a volta que es farà a les poblacions de Torrente de Cinca, La Seu d’Urgell i Juneda.

Les 5 millors classificades d’aquestes dues voltes participaran en la final provincial del mes de setembre a Lleida, que organitza la Delegació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Patinatge.

La presidenta del club de les Borges, Ester Miquel, ha volgut “felicitar a totes les participants per com han sabut gaudir i s’han esforçat en aquesta primera volta, que ens ha deixat molt bones sensacions”, i les ha volgut “encoratjar a seguir gaudint del patinatge i aconseguint molts altres èxits”.

El Club Patí Borges acaba la 1a volta d’iniciació amb molt bones sensacions
comentaris