19.08.2022 |
Territoris.cat

Teatre interactiu en anglès per als estudiants de les Garrigues

Els 1.600 alumnes dels centres educatius de la comarca assisteixen aquests dies al cicle, una activitat que es fa des de fa divuit anys i que forma part del Pla de Suport a l'Educació de les Garrigues

L'obra de teatre interactiva en anglès, 'Georgina and the Dragon', per als estudiants garriguencs interior
L'obra de teatre interactiva en anglès, 'Georgina and the Dragon', per als estudiants garriguencs
Teatre interactiu en anglès per als estudiants de les Garrigues

Els 1.600 alumnes dels centres educatius garriguencs estan assistint aquests dies al cicle de teatre interactiu en anglès, que prèviament han treballat a les aules i que està organitzat pel Servei Educatiu de les Garrigues i el Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

L’activitat, que fa 18 anys que s’està duent a terme i forma part del Pla de Suport a l’Educació de les Garrigues, ha permès que aquest dimarts, 23 de febrer, 527 alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària de la comarca hagin assistit i participat en les tres sessions de l’obra de teatre “Georgina and the Dragon”, de la companyia IPA Productions, al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques.

Més de 500 alumnes de 1r, 2n i 3r de Primària van gaudir dimarts de l'activitat, mentre que el dia 2 de març es farà una sessió per a Educació Infantil

Prèviament, el 17 de febrer, els estudiants garriguencs de 4t, 5è i 6è de Primària van gaudir i col·laborar en l’obra “Treasure Island”, de la mateixa companyia; i el 4 de novembre ja se’n va representar per als alumnes de l’ESO. Finalment, el 2 de març se’n farà una altra per als estudiants d’Educació Infantil.

Els estudiants de 6è assistiran el 17 de maig a 'l'English day'

El cicle compta amb la col·laboració de les AMPES dels centres educatius que n’abonen les entrades, el Consell Comarcal es fa càrrec del transport i l’Ajuntament de la capital de les Garrigues condiciona i cedeix gratuïtament l’espai. Com a activitat final, tots els alumnes de 6è de Primària de la comarca assistiran el pròxim 17 de maig a l’English day, una trobada on fan jocs, gimcanes, tallers i altres activitats en anglès durant tot el dia.

La professora del Centre de Recursos de les Garrigues, Ramona Urgell, ha volgut “agrair a totes les institucions i als mestres que fan possible aquesta activitat tan profitosa amb el seu suport”, i ha expressat “el desig que continuï molts anys més, ja que té una gran acollida entre els professionals i els alumnes de la comarca”.

Teatre interactiu en anglès per als estudiants de les Garrigues
comentaris