La colla Tarragona Dansa guanya el 38è Concurs de Sardanes de la Festa Major de les Borges

La colla Tarragona Dansa ha estat la guanyadora del 38è Concurs de Sardanes de la Festa Major de les Borges Blanques, celebrat aquest diumenge al migdia, en la categoria de grans.

38è Concurs de Sardanes de la Festa Major de les Borges
photo_camera El 38è Concurs de Sardanes de la Festa Major de les Borges.

La colla Tarragona Dansa va ser la guanyadora del 38è Concurs de Sardanes de la Festa Major de les Borges Blanques, celebrat aquest diumenge al migdia, en la categoria de grans. La colla Esclat de Primavera d’Almacelles es va imposar en les infantils a Escarlata de Lleida i Demà Jovencells de Cervera; i la Guspira de Lleida, va ser l’única participant en juvenils.

Els tarragonins es van imposar a la colla Xalem de Bellvís, que va quedar en segona posició, i a la Roques Blaves de la Passió d’Esparraguera, les terceres classificades. A continuació van quedar les colles Jovencells de Cervera, Verge del Miracle de Balaguer, Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig, Flor de Segrià d’Alguaire, Brut Natura de les Borges Blanques i Ferma de Ponent, amb integrants de diferents contrades lleidatanes. 
El 38è Concurs de Sardanes de les Borges, celebrat a la Plaça porxada, va comptar amb les peces de la Cobla Vents de Riella i forma part del 41è Campionat de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida, organitzat per l’ACSTELL.

Prèviament, els més petits van poder gaudir als Jardins del Terrall del musical del Club Banyetes LMusical del Banyetes a la Festa Major de les Borges2’impostor, i els amants de la dansa han gaudit del ball Medieval amb l’Esbart Dansaire d’Andorra a la Plaça porxada i els afeccionats al billar van poder assistir a les Finals del Campionat de Billar Local Lliure Banda i Tres Bandes, que es van dur a terme a les instal·lacions del Club Billar Borges. Al vespre, entre altres concerts i actuacions, es va celebrar la popular Cursa d’ORNIS (Objectes Rodants No Identificats), amb sortida des de la Placeta del Terrall.

Comentaris