28.11.2021 |
Territoris.cat

Comença el curs per aprendre a utilitzar els nous telèfons mòbils a les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges ha iniciat aquest dilluns, 2 de novembre, el curs gratuït 'Aprèn a utilitzar el teu smartphone', que es durà a terme els dies 2, 4, 6, 9 i 11 de novembre, entre les 18 i les 19:30 hores, a la Borrassa.

5a edició cursos informàtica (10-02-2015)
Un curs recent d'informàtica realitzat a la Borrassa de les Borges Blanques.
Comença el curs per aprendre a utilitzar els nous telèfons mòbils a les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquest dilluns, 2 de novembre, el curs gratuït Aprèn a utilitzar el teu smartphone, que es durà a terme els dies 2, 4, 6, 9 i 11 de novembre, entre les 18 i les 19:30 hores, a la Borrassa, al carrer Avemaria, 14, de les Borges.

La formació tractarà qüestions relacionades amb l'ús dels telèfons mòbils, com la gestió personalitzada de l’agenda de contactes; els serveis generals que donen suport a la utilització de l’aparell com el Wi-Fi, el GPS i el Bluetooth, entre altres; la descàrrega d’aplicacions; i la personalització dels dispositius amb opcions com el fons de pantalla, el so de trucada i la gestió de les icones.

Els curs va dirigit a tothom que s’hi hagi volgut inscriure, i ha tingut una gran acollida, que ha exhaurit les 12 places disponibles, el que n’ha motivat una reedició a partir del pròxim 18 de novembre.

La regidora de Participació, transparència i bon govern, Maria Fusté, ha indicat que l'objectiu és apropar, especialment a la gent gran o sense coneixements tecnològics, l’ús d’aquests nous dispositius electrònics, basats en el sistema de pantalles tàctils, per a permetre’ls un major aprofitament de les possibilitats que ofereixen.

La Borrassa és un servei de l'Ajuntament de les Borges Blanques dedicat a assessorar i formar la població sobre les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores.
 

Comença el curs per aprendre a utilitzar els nous telèfons mòbils a les Borges Blanques
comentaris