08.12.2021 |
Territoris.cat

Conte infantil i Concert de Nadal solidaris a les escoles de les Borges

La Llar d’Infants Municipal Joan XXIII de les Borges Blanques ha representat aquest matí el conte nadalenc ‘El ninot de neu’. Al vespre, serà el torn del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, que celebrarà el seu ‘Concert de Nadal’ al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques.

El ninot de neu, a la Llar d'Infants (19-12-2014)
El ninot de neu, a la Llar d'Infants Municipal de les Borges Blanques.
Conte infantil i Concert de Nadal solidaris a les escoles de les Borges

La Llar d’Infants Municipal de l’Escola Joan XXIII de les Borges Blanques ha representat aquest matí, davant dels familiars dels alumnes el conte nadalenc El ninot de neu. Al vespre, serà el torn del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, que celebrarà el seu Concert de Nadal al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques. Totes dues activitats segueixen recollint diners per la Marató de TV3, que aquest any va destinada a combatre les malalties del cor.

El poliesportiu de l’Escola Joan XXIII ha estat avui l’escenari on una quarantena de nens i nenes de 0 a 3 anys de la Llar d’Infants Municipal de les Borges han representat el conte El ninot de neu, que han estat preparant durant un mes i mig a les assignatures de Música i Psicomotricitat del centre. A través de la representació del conte, els infants donen continuïtat a l’aprenentatge de l’expressió de les emocions que treballen de forma transversal a les aules. Així, a més de permetre que els assistents col·laboressin amb una bústia per a recollir donatius per la Marató, els infants han practicat l’alegria i la tristor, l’adormir-se i el despertar-se, mentre es divertien jugant. La directora del centre, Mònica Cifuentes, ha destacat que és important que els nens siguin feliços, participin i s’ho passin bé quan treballen les emocions.

D’altra banda, a les 20:30 hores tots els alumnes del Col·legi Mare de Déu de Montserrat de les Borges Blanques, des de P3 fins a 4t d’ESO, duran a terme el seu tradicional Concert de Nadal al Pavelló de l’Oli, on s’entregaran detalls nadalencs fets pel professorat del centre, a tots els qui col·laborin amb la Marató de TV3. Els 400 participants cantaran nadales i clourà amb la cançó Llença’t al Nadal, adaptació nadalenca de l’èxit del grup Lax’n’busto, interpretada per tots els alumnes alhora.

Conte infantil i Concert de Nadal solidaris a les escoles de les Borges
comentaris