El compositor de Juneda Josep Rosinach ha estat escollit garriguenc de l’any

El compositor de Juneda Josep Rosinach Boronat ha estat escollit aquesta setmana garriguenc de l’any, pel jurat integrat per diversos representants polítics i d’entitats de la comarca.

Josep Rossinach
photo_camera El nou garriguenc de l'any, Josep Rosinach.

El compositor de Juneda Josep Rosinach Boronat ha estat escollit aquesta setmana garriguenc de l’any, pel jurat integrat per diversos representants polítics i d’entitats de la comarca. Rosinach és l’autor de la Cantata 1714-2014, 300 anys vencent, que es va estrenar el 24 de juny de l’any passat al Palau de la Música de Barcelona i va recórrer una dotzena de localitats catalanes, amb més de 10.000 espectador i dirigeix la Massa Coral els Cantaires de Juneda

El compositor, que té 40 anys, és enginyer agrònom i mestre de Reiki, es va imposar en l’elecció del garriguenc, que es va celebrar al Consell Comarcal de les Garrigues, a altres candidatures com la del Centre d’Estudis de les Garrigues, l’Associació Cultural El Cèrvol de Cervià de les Garrigues, l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues i Rosa Ponts Ferran, una llevadora amb una llarga trajectòria a la comarca. L’any anterior el jurat va guardonar amb el premi al Consell Esportiu de les Garrigues.

Comentaris