15.04.2021 |
Territoris.cat

El concurs Garrigues en Flor tanca la tercera edició amb 282 participants

Casa d'Encarnacio Marti de Bovera
Casa d'Encarnacio Marti de Bovera
El concurs Garrigues en Flor tanca la tercera edició amb 282 participants

El Consell Comarcal clausurava aquest dimecres la tercera edició del Concurs Les Garrigues en Flor, amb l'acte de lliurament de premis que va tenir lloc a l'Escola del Soleràs. La convocatòria d'enguany que va tenir lloc del 18 de maig al 2 de juny va comptar amb la participació de 282 persones de 23 municipis de la comarca.

Acte de lliurament de PremisEl jurat, format pel president del Consell Comarcal de les Garrigues, Antoni Villas, dos tècnics de l'ens comarcal, i dos professionals del sector de la jardineria, van atorgar el primer premi de la categoria de guarniment de cases a la veïna de Bovera, Encarnació Martí, i el segon a la veïna del VilosellÀngels Zollé, i un accèssit a M. Carme Perera de les Borges Blanques.

Millor carrer El Soleras Raconet del carrer NouEn la categoria de carrers guarnits el premi es va atorgar al carrer Nou del Soleràs, pel que fa al millor ornament d'espais públics es va premiar el treball de l'Ajuntament de l'Albagés en el carrer Juncosa i les Coves. Enguany, el jurat ha decidit donar un accèssit al poble del Soleràs per premiar la gran participació en el seu municipi. Pel que fa al premi popular atorgat pels participants a través de Facebook, va recaure en l'Escola del Soleràs.

Les Garrigues en Flor

Es tracta  d'una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

Com a novetat d’aquesta edició, es va organitzar un Instawalkusuaris d’Instagram que ens reunim en un mateix espai sota un pretext per fer fotografies i difondre-les a la xarxa- pels carrers guarnits de Cervià de les Garrigues i el Vilosell, en col·laboració amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Paral·lelament s'ha fet un concurs d’Instagram on les temàtiques eren pobles embellits, flors i paisatge de les Garrigues, organitzat pel Consell Comarcal. L’etiqueta per identificar les fotografies és #LesGarriguesEnFlor2019.

    

El concurs Garrigues en Flor tanca la tercera edició amb 282 participants
comentaris