El Consell Comarcal de les Garrigues reconeix la tasca dels seus treballadors

El diumenge, 18 de gener, en el marc de la Fira de l’Oli, ha tingut lloc l’acte del Dia de la Comarca en què, enguany, el Consell Comarcal de les Garrigues ha fet un reconeixement als més de 60 treballadors i treballadores en actiu de la institució.

IMG_6661
photo_camera Els treballadors del Consell Comarcal i les autoritats a l'acte del Dia de la Comarca.

El diumenge, 18 de gener, en el marc de la 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, ha tingut lloc l’acte del Dia de la Comarca en què el Consell Comarcal de les Garrigues ha fet un reconeixement als més de 60 treballadors i treballadores en actiu de la institució, i en el que també s'ha inclòs al personal del Consorci per la Normalització Lingüística, el Consell Esportiu de les Garrigues i el Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori, per la seva dedicació a la comarca. Així mateix, s’ha homenatjat a la desena de treballadors i treballadores en actiu que han dedicat 25 anys o més a la comarca des de la institució.

El president, Juli Muro, ha recordat que durant aquesta legislatura s’ha celebrat el 25è aniversari dels consells comarcals i ha afirmat que crèiem que era de justícia reconèixer la tasca de les persones que treballen a la institució i que fan créixer la comarca i que ajuden als veïns i veïnes de les Garrigues des d’aquesta administració pública.

En aquest sentit, el delegat del Govern, Ramon Farré, ha agraït al Consell aquest homenatge perquè s’està reconeixent el valor de les persones, de tota la societat, ja que els empleats empleat públics ajuden a sostenir aquest estat del benestar, que protegeix els més dèbils, que porten a terme les polítiques públiques, allò que ens humanitza.

Comentaris