El Grup de Xous Juvenil del Club Patí Borges guanya el Campionat Provincial

El Grup de Xous Juvenil del Club Pati Borges ha quedat en primera posició al Campionat Provincial de la modalitat que s’ha celebrat aquest diumenge al Pavelló Municipal d’Alcoletge.

Les guanyadores del Campionat Provincial de Xous (20-01-2015)t2
photo_camera Les guanyadores del Campionat Provincial de Grups de Xou, del Club Patí Borges.

El Grup de Xous Juvenil del Club Pati Borges ha quedat en primera posició al Campionat Provincial de la modalitat que s’ha celebrat aquest diumenge al Pavelló Municipal d’Alcoletge, organitzat per la Delegació Territorial de Lleida de la Federació Catalana de Patinatge. Aquest grup format per 13 patinadores va fer la seva presentació el passat 29 de novembre, en el marc del 30 aniversari del club. La victòria els permet participar en la Copa Catalana de Xous, prevista per al proper 18 d’abril a Cassà de la Selva, on s’enfrontaran a la resta de guanyadores dels altres campionats territorials.

La presidenta del club de les Borges, Ester Miquel, ha volgut felicitar les guanyadores del títol i ha afirmat que desprès de tot l’esforç fet, ara també tindran el premi de poder participar a la Copa Catalana. Miquel ha afegit que totes les patinadores portaven setmanes preparant el Campionat Provincial amb molta il·lusió i ganes de fer un gran espectacle.

A més del nou Grup de Xous Juvenil, el Club Patí Borges també disposa de tres grups de patinadores, els de les petites, mitjanes i grans.

Comentaris