El conseller Homs explica al Vilosell les raons per anar a votar el proper 9-N

Més d'un centenar de persones assisteixen a la conferència "Volem votar", al Vilosell

Homs visita el Vilosell
photo_camera L'arribada de Francesc Homs a la plaça va despertar molta expectació.

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, va visitar el passat divendres el municipi del Vilosell, on va exercir com a ponent de la xerrada "Volem votar" que va impartir davant un centenar de persones. L'acte, organitzat per l'Ajuntament del municipi, va comptar amb la presència de l'alcalde, Jordi Nogué, i del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. 

Prèviament Homs va visitar l'Ajuntament del Vilosell i va signar al llibre d'honor del municipi. El conseller, acompanyat per la resta de personalitats i per una vintena de veïns, sobretot infants encuriosits, també va aprofitar per fer una passejada pels carrers empedrats de la localitat i per un dels llocs més emblemàtics del Vilosell, l'ermita de Sant Sebastià, una construcció d'estil renaixentista amb una creu gòtica del segle XIV. Posteriorment el conseller va visitar el celler Tomàs Cusiné del municipi.

L'acte, segons ha explicat l'alcalde, Jordi Nogué, "forma part del programa de xerrades informatives que s'organitzen al municipi i que s'allargarà fins a finals d'any amb altres conferències sobre l'estat actual del país".

comentaris