El conseller Mascarell inaugura la XXVI Setmana Cultural de la Floresta

El conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, ha inaugurat aquest dilluns la Setmana cultural de la Floresta amb una conferència, una visita al Castell de la Floresta i va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament.

30-3-2015..
photo_camera El conseller Mascarell signant al Llibre d'Honor de la Floresta.

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, ha inaugurat aquest dilluns la Setmana cultural de la Floresta amb una conferencia a la que van assistir més d’un centenar de persones. Mascarell també va visitar el Castell de la Floresta i va signar en el llibre d'honor de l'Ajuntament de la Floresta.

El conseller va voler destacar el paper de les Biblioteques com a primer lloc de cohesió social i integració en molts pobles i barris de Catalunya. Sovint el primer carnet que tenim a la vida és el de la nostra biblioteca més propera, va remarcar Mascarell. El responsable de la política cultural del Govern va explicar que a Catalunya li ha anat bé la lluita per les llibertats, a l’hora de desenvolupar la creativitat cultural, però en canvi li ha faltat tenir l’Estat per aconseguir la continuïtat en el temps d’aquestes propostes creatives. Ferran Mascarell va finalitzar afirmant que amb la independència seríem un país més culte, amb més capacitat democràtica i de justícia social.

L’endemà, 31 de març, a la Setmana Cultural de la Floresta es va fer el taller La creativitat, un pas cap a la felicitat i la conferencia  Canal Segarra-Garrigues, una oportunitat de futur, que va anar a càrrec de Josep M. Serra, gerent d’obres canal Segarra-Garrigues.

Comentaris