05.12.2021 |
Territoris.cat

Mir es compromet a continuar la remodelació de l’antiga N-240 si revalida l’alcaldia de les Borges

CiU ha presentat aquest dimarts a Enric Mir per optar a revalidar l’alcaldia de les Borges Blanques, acompanyat pel coordinador general de Convergència, Josep Rull, i s'ha compromés a a continuar la remodelació de l’antiga N-240 si torna a sortir escollit.

La presentació d'Enric Mir amb Josep Rull a la Casa de la Cultura
La presentació d'Enric Mir amb Josep Rull a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques.
Mir es compromet a continuar la remodelació de l’antiga N-240 si revalida l’alcaldia de les Borges

CiU ha presentat aquest dimarts a Enric Mir per optar a revalidar l’alcaldia de la capital de les Garrigues, en un acte a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques, on ha estat acompanyat pel coordinador general de Convergència, Josep Rull. Davant d’un auditori amb prop d’un centenar d’assistents, Mir s’ha compromès que si surt escollit de nou al capdavant del consistori en les properes eleccions municipals, continuarà la conversió en via urbana dels trams pendents de l’antiga N-240 al seu pas per les Borges, tant el Raval de Lleida on es renovarà el ferm i la xarxa de clavegueram, com l’Avinguda Francesc Macià, que es remodelarà i s’enjardinarà.

L’alcalde borgenc ha agraït el suport i la confiança que durant aquests 4 anys ha rebut per part dels seus companys regidors i dels responsables del Consell Comarcal de les Garrigues, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, per poder transformar les Borges Blanques, en uns moments complicats a nivell econòmic i ha demanat la revalidació de la confiança de la ciutadania per poder continuar construint un nou model de ciutat, més amable i pensat per a les persones, amb la garantia que suposa el balanç positiu de l’acció de Govern, que ha permès que entre tots haguem recuperat l’ambició de ciutat, amb més equipaments i millors serveis per a les persones.

Mir ha confirmat que tornarà a confiar en la majoria dels integrants de la darrera candidatura ja que hem fet un gran equip, que està resolent molts dels problemes que patien els borgencs i les borgenques en el seu dia a dia, promocionant el teixit comercial i facilitant el progrés econòmic i social de la població. El líder de CiU a les Borges també ha explicat que aspirem a continuar liderant amb seny i força el procés d’independència de Catalunya, per fer-lo possible al 2017.

Al seu torn, el coordinador general de Convergència ha definit Mir com un patriota, tenaç defensant els interessos de les Borges, i un bon gestor que quan cal avantpossa l'interès del municipi al del partit.

Un perfil solvent

Enric Mir i Pifarré, nascut a les Borges fa 58 anys, casat i pare de 2 fills, és llicenciat en Ciències Polítiques i Econòmiques per la Universitat de Lyon i empresari del món dels carburants. Ha estat regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica a l’Ajuntament de les Borges Blanques del 2003 al 2007, portaveu de CiU del 2007 al 2011, i alcalde del 2011 fins l’actualitat.

Mir es compromet a continuar la remodelació de l’antiga N-240 si revalida l’alcaldia de les Borges
comentaris