Construeixen un nou col·lector d'aigües pluvials a les Borges

L’obra permetrà evitar l’excés d’aigua en episodis de pluja intensos a l'Avinguda Jaume Segarra, just a l'entrada del municipi i al costat de la Cooperativa Sant Isidre

sss
photo_camera L'entrada al municipi millorarà la seva imatge gràcies a les obres que s'hi porten a terme.

L’Ajuntament de les Borges està duent a terme les obres de construcció d’un nou col·lector d’aigües pluvials a l’Avinguda Jaume Segarra, just a l’entrada del municipi i al costat de la nova benzinera de la Cooperativa de Sant Isidre. L’obra, que permetrà evitar l’excés d’aigua en episodis de pluja intensos, compta amb una aportació municipal de 16.900 euros. Per la seva part la cooperativa executarà la pavimentació del tram que correspon a la façana de la benzinera i de la resta de terreny existent fins a l’inici de la tanca de les instal·lacions de la cooperativa.

El projecte, segons ha indicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de les Borges, Francesc Mir, significa “una gran millora de la imatge de l’entrada principal al nostre municipi, que després d’aquests treballs passarà a ser una atractiva i moderna avinguda, adaptada al segle XXI”. Mir ha explicat que amb aquests treballs “continua l’aposta del consistori en rentar la cara i millorar els accessos a les Borges”, i ha recordat les últimes obres efectuades a la travessia de la N-240 a l’altura del Raval del Carme, punt d’arribada natural dels vehicles que vénen de Tarragona; l’arranjament de la rotonda del cementiri, l’entrada a la ciutat per carretera des de Mollerussa, i l’avinguda Santiago Rusiñol, que mostra la seva nova cara a tots els qui arriben a l’estació de tren.

El nou col·lector, que estarà llest d’aquí uns deu dies, recollirà les aigües pluvials de tot el tram que discorre entre la nova benzinera fins a la rotonda d’entrada al municipi, el que significa una distància de 225 metres. Els treballs, segons ha apuntat el regidor Francesc Mir, també serviran per reordenar tota la senyalització vertical en aquest tram de l’antiga N-240.

Comentaris