Més de 350 persones al dinar dels 25 Anys de la Residència d’Avis de Juneda

El pavelló poliesportiu de Juneda ha acollit aquest divendres el dinar de celebració dels 25 Anys de la Residència d’Avis de Juneda amb uns 350 assistents.

Dinar 25 anys residència Juneda-2
photo_camera Dinar de celebració dels 25 anys de la Residència d'Avis de Juneda.

El pavelló poliesportiu de Juneda ha acollit aquest divendres el dinar de celebració dels 25 Anys de la Residència d’Avis de Juneda amb uns 350 assistents. Durant el dinar s’han distingit a residents, personal i direcció del centre i s’ha lloat la gran tasca social que fa la residència pel poble. L’equip de govern al complet, encapçalat per l’alcalde Antoni Villas, han presidit un dinar on hi eren presents, entre d’altres, el delegat de Govern a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família, Josep Maria Forné.

La Residència Municipal d'Avis de Juneda és un ens que depén de l'Ajuntament de Juneda i que acull un Centre de dia, els serveis residencials, un menjador social, serveis de fisiologia, de psicoestimulació, psicologia, rehabilitació, a més d'oferir animació sòciocultural, atenció a la gent gran, serveis d'atenció domiciliària i d'ajuda a domicili.

Comentaris