Contes, cançons i tallers de panellets per celebrar la castanyada a les Borges

Els infants i els seus familiars de les Borges Blanques celebren aquest divendres, 30 d'octubre, a les 18 hores la Castanyada infantil al teatre del Col·legi Mare de Déu de Montserrat.

La castanyada 2015 a la Llar d'Infants Joan XXIII a les Borges Blanques
photo_camera La castanyada 2015 a la Llar d'Infants Joan XXIII a les Borges Blanques.

Els infants i els seus familiars de les Borges Blanques celebren aquest divendres, 30 d'octubre, a les 18 hores la Castanyada infantil al teatre del Col·legi Mare de Déu de Montserrat.

Allí, els assistents rebran la visita de la castanyera i es podran fer fotos. Alhora, també es durà a terme una representació amb l'obra Explica'm una tardor, basada en tres contes relacionats amb aquesta estació de l’any, compaginats amb cançons de guitarra, que expliquen com l'encarregat de portar la tardor al poble fa tard i, és clar, mentre ell no arribi la tardor no començarà. Quan arribi, però, canviarà el paisatge i al mateix temps aprofitarà per explicar contes i cantar alguna cançoneta. L’entrada és gratuïta i en finalitzar, es donarà berenar als més petits.

Prèviament, a la Llar d’Infants Municipal Joan XXIII han rebut la visita de la castanyera al patí del centre al matí, on acompanyats d’alguns pares i mares han torrat les castanyes tots plegats i han celebrat una animada castanyada, desprès d’haver dut a terme tallers d’elaboració de panellets amb els infants i haver repassat les festes populars i tradicions catalanes durant la setmana.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de les Borges, Maria Fusté, ha volgut destacar la presència de grans i petits en una festa per celebrar una de les tradicions més arrelades a casa nostra, gràcies sobretot a la col·laboració de la comunitat educativa i a la voluntat dels familiars i dels infants per mantenir-la com un punt de trobada important.

Comentaris