Controlat l'incendi de Vinaixa, que ha cremat 34 hectàrees

Un helicòpter deixant anar la càrrega d'aigua a l'incendi de Vinaixa Interior
photo_camera Un helicòpter deixant anar la càrrega d'aigua a l'incendi de Vinaixa

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat aquest dilluns poc després de les onze de la nit l'incendi de Vinaixa. Aquest dimarts al matí set dotacions terrestres treballen a la zona per acabar d'extingir el foc, que ha cremat 34 hectàrees forestals i agrícoles, segons els Bombers.

Pla mig amb dos mossos d'esquadra tallant una de les carreteres properes a l'incendi de Vinaixa, el 28 d'agost de 2017. (Horitzontal)​L'incendi es va declarar aquest dilluns poc després d'un quart de cinc de la tarda i va afectar també el magatzem d'una granja on no hi havia animals. A banda, es van haver de desallotjar sis masies més, amb una quinzena de persones en total, de la zona dels Clots i de la Pallissa de Cal Castell.

Aquestes persones ja han pogut tornar a casa seva aquesta nit. No hi va haver cap ferit. El foc va quedar estabilitzat aquest dilluns poc després de dos quarts de nou del vespre. Les flames es van situar al costat de l'autopista AP-2 i van obligar a tallar el trànsit de les carreteres LP-7013 i LP-7013a, que connecta Vinaixa amb l'Albi.

L'avís del foc es va rebre concretament a les 16.21 h a tocar del quilòmetre 1,5 de la LP-7013a, a la zona coneguda com los Camins de l'Albi. L'incendi ha cremat majoritàriament rostolls, camps i oliveres.

Comentaris