19.08.2022 |
Territoris.cat

Conveni de Generalitat, Ajuntament i comerciants de les Borges per atreure nous clients

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l’Ajuntament de les Borges i l’Agrupació de Comerciants de la capital garriguenca han signat un conveni de col·laboració per a consolidar el centre comercial a cel obert.

Conveni amb els comerciants de les  Borges 2015
Signatura del conveni amb els comerciants de les Borges Blanques 2015.
Conveni de Generalitat, Ajuntament i comerciants de les Borges per atreure nous clients

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Agrupació de Comerciants de la capital de les Garrigues han signat aquest dimarts al matí un conveni de col·laboració per a la consolidació del seu centre comercial a cel obert.

La signatura s’ha dut a terme a la Sala de Plens del consistori borgenc, i ha anat a càrrec del Director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep Ma Recasens, en qualitat de director del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i Sandra Segura, vicepresidenta de l’Agrupació de Comerciants de les Borges. El conveni té per objecte consolidar o fins i tot crear sinergies comercials urbanes que siguin capaces de donar respostes professionals a les necessitats actuals dels consumidors, i convertir l’equipament comercial col·lectiu urbà en l’element motor de la revitalització comercial i urbanística del seu entorn.

Així, la Generalitat de Catalunya es compromet a aportar 6.000 euros, atorgats en subvenció a l’Agrupació de Comerciants de les Borges, mitjançant el programa Foment del comerç de proximitat associat, per dur a terme un pla d’actuació, fins el 31 de desembre de 2015, valorat en 12.154,45 euros. Les actuacions subvencionables preveuen la celebració dels Mercats de rebaixes d’hivern, el de la Ganga, a la fresca i el de rebaixes d’estiu, així com la campanya comercial de Nadal, la dinamització de l’eix comercial, animació i comunicació de l’oferta i un concurs a Instagram.

Josep Ma Recasens ha volgut destacar el suport del Govern de la Generalitat al comerç de les Borges Blanques, mitjançant un conveni amb l’Ajuntament i l’Agrupació de Comerciants, especialment en moments de dificultat.

Per la seva banda, l’alcalde Mir ha manifestat que amb la col·laboració de la Generalitat i l’Ajuntament, estem oferint més recursos i eines més potents als comerciants de les Borges per fer-los encara més competitius i atractius als potencials compradors. Mir ha afegit que aquesta ajuda s’afegeix a les actuacions de modernització i millora del centre comercial de la ciutat que estem duent a terme els darrers anys.

Al seu torn, la vicepresidenta de l’Agrupació de Comerciants, Sandra Segura, ha declarat que el conveni ens permetrà fer encara més promocions i campanyes més ambicioses per atreure nous clients i oferir més avantatges als actuals.
 

Conveni de Generalitat, Ajuntament i comerciants de les Borges per atreure nous clients
comentaris