El Curs 2015-2016 de l’Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues començarà l’1 d’octubre

El pròxim dia 1 d'octubre s'inicia el Curs 2015-2016 de l'Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues, amb la presentació del Curs Acadèmic, presidida per autoritats acadèmiques i institucionals de la comarca.

L'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues
photo_camera Una de les xerrades recents de l'Aula d'Extensió Universitària de les Garrigues.

El pròxim dia 1 d'octubre s'inicia el Curs 2015-2016 de l'Aula d’Extensió Universitària de les Garrigues, amb la presentació del Curs Acadèmic, presidida per autoritats acadèmiques i institucionals de la comarca. La primera xerrada estarà dedicada a l’Art i anirà a càrrec de la professora de la UdL, Gemma Filella, que parlarà de L'alegria de viure.

Les sessions adreçades a la Gent Gran de les Garrigues es faran els primers dijous de mes, a les 4 de la tarda al Centre d'Empreses Innovadores  de les Borges (CEI), a l'Avinguda Francesc Macià s/n de les Borges Blanques. L'import de la matricula per tot el curs és de 15 euros per persona, i dóna dret a assistir a totes les sessions programades.

Els organitzadors han declarat que aquesta activitat és a l'abast de totes les persones que vulguin ampliar els seus coneixements i amb ganes de participar de totes les activitats socials que es realitzen al seu voltant. La programació està avalada per la Universitat de Lleida, el Consell Comarcal de les Garrigues i el Centre d'Estudis de les Garrigues, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges Blanques.

La següent xerrada programada serà el pròxim 5 de novembre, i anirà sobre Etnobotànica, a càrrec de la doctora en Farmàcia, Esperança Carrió i Cabrer, amb el títol Retorn a la tradició: les plantes en la medicina d’ara i d’abans.

Comentaris