La Cursa de l'Oli de les Borges compta ja amb 540 inscrits

La prova celebrarà diumenge vinent la seva 14a edició sobre una distància única de 10 kilòmetres

Cursa de l'Oli (Prèvia) interior
photo_camera Imatge d'arxiu de la veterana prova de la capital de les Garrigues

Cursa de l'Oli Cartell texteFins a 540 persones s'han inscrit ja en la 14a Cursa de l'Oli de les Borges que es desenvoluparà aquest diumenge dia 22 de gener. La veterana prova, una de les primeres de l'any, s’emmarca dins les activitats previstes en la 54a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que se celebrarà aquest cap de setmana.

La cita, organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Patronat Fira de les Garrigues i el Club Atlètic Borges, serà puntuable per a la Lliga Ponent en l'única distància sobre la qual es disputarà, els 10 kilòmetres (10.360 metres exactament). Transitarà en una part per un circuit urbà i en l’altra per camins del terme. La sortida es donarà a les 10 del matí des del Passeig del Terrall, on també hi haurà instal·lada la meta i on, en les hores prèvies a la cursa, es farà el lliurament de dorsals i d’obsequis als participants.

Hi haurà control i avituallament al kilòmetre 5 de la cursa, a més de servei de dutxes i vestidors al Poliesportiu Municipal (a 100 metres de l’arribada) i servei de guarda-roba a la mateixa sortida. Es lliurarà trofeu als tres primers de la general, de cada categoria, locals i equips, a més d’un premi exclusiu al guanyador de la prova tant masculí com femení, que s'enduran el seu pes en oli. A més, els participants rebran diferents obsequis.

Com cada any, els organitzadors han creat una inscripció solidària de 20 euros que en aquesta ocasió es destinarà a l’organització StarGadt Go PedRetina, dedicada als nens amb problemes visuals.

Comentaris