La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues presenta la nova campanya de l’oli

presentació de la campanya DOP Les Garrigues  - interior
photo_camera Presentació de la campanya DOP Les Garrigues

El passat divendres 7 va tenir lloc al Palau de la Diputació de Lleida la presentació del nou oli DOP Les Garrigues en un acte presidit pel president de la Diputació, Joan Reñé i que va comptar a amb les intervencions d’Enric Dalmau, president del Consell Regulador, i d’Eduard Escrich, reconegut expert en nutrició.

Les dades referents a la nova collita estimen que s’arribarà als 4 milions de quilos d’oli, una significativa millora respecta a l’any anterior, tot i no arribar al nivel previst per la Denominació d’Origen. Les pluges del mes d’octubre han ajudat a que l’oliva fes el creixement i la maduració adequats, que permetran produir uns olis de qualitat.

Les tendències actuals entren els consumidors es decanten cada cop més cap a l’oli verd, fet que és una avantatge per la DOP Les Garrigues, que disposa del territori i clima ideal per la producció d’aquest tipus d’oli. D’aquesta manera, la DOP Les Garrigues segueix mantenint la producció sostenible dels seus olis en benefici del territori i els seus consumidors.

També s’ha iniciat la campanya de promoció de la DOP Les Garrigues amb l’emissió de l’espot promocional a TV3 i la difusió a les xarxes socials dels actes, fires i mostres que les cooperatives associades realitzaran per donar a conèixer el nou oli.

L’acte va comptar amb la intervenció del doctor Eduard Escrich, referent en el camp de la nutrició, que va exposar els estudis realitzats amb oli d’oliva verge extre en la prevenció del càncer de mama. L’acte va finalitzar amb un tast del nou oli de totes les cooperatives de la DOP Les Garrigues i una degustació de productes maridats amb oli.

Comentaris