30.11.2021 |
Territoris.cat

La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues presenta l'Oli Nou

La DOP Les Garrigues celebra aquest any el seu 45è aniversari i és per això que el president de l'agrupació va fer una valoració de la trajectòria que segons Dalmau fins ara ha estat molt bona i reflecteix tot l'esforç i dedicació que hi ha darrere d'aquest oli amb DOP
Presentació de l'Oli Nou de la DOP Garrigues
Presentació de l'Oli Nou de la DOP Garrigues
La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues presenta l'Oli Nou

Les mesures sanitàries i preventives per la COVID-19 també han obligat a traslladat a les xarxes la presentació de l'Oli Nou, un acte de la Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, un acte que en les anteriors edicions tenia lloc a l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida on el públic podia visitar l'exposició de les vint-i-dues cooperatives i molins certificats que conformen la DOP Les Garrigues i tastar els seus olis. 

El president de la DOP, Enric Dalmau, va destacar la capacitat d'adaptació de la DOP ja que ha sabut evolucionar i adaptar-se als nous temps a nivell d'instal·lacions, de molins... i sempre ho ha fet pensant en la qualitat de l'oli.  

La DOP Les Garrigues celebra aquest any el seu 45è aniversari i és per això que el president de l'agrupació va fer una valoració de la trajectòria que segons Dalmau fins ara ha estat molt bona i reflecteix tot l'esforç i dedicació que hi ha darrere d'aquest oli amb DOP.  

En l'acte de presentació també hi va participar la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, que va posar en valor agrupacions com la Denominació d'Origen Protegida perquè aporten prestigi, qualitat i valor al país.  

La Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues presenta l'Oli Nou
comentaris