11.08.2022 |
Territoris.cat

Desembre ple d’activitats i solidaritat al Vilosell

El proper desembre, l’Ajuntament del Vilosell ha preparat tota una sèrie d’activitats pensades per a tothom, entre les que destaquen les del diumenge, dia 7, en suport i a benefici de la Marató de TV3.

CARTELL DE LA MARATÓ
El cartell dels actes per la Marató de TV3 al Vilosell.
Desembre ple d’activitats i solidaritat al Vilosell

El proper 7 de desembre, l’Ajuntament del Vilosell ha preparat tota una sèrie d’activitats en suport i a benefici de la Marató de TV3. Així, a les 10:30 hores, hi haurà una caminada solidària fins al Camí de Tarrés, on s’oferirà un esmorzar saludable amb fruita, i a continuació es durà a terme una gimcana per a la mainada, amb l’objectiu de trobar els cors amagats. A les 13:00 hores, hi ha prevista una trobada al mig de la Plaça de Sant Sebastià, on es podran adquirir globus en forma de cor i enlairar-los tots alhora. Poc desprès, a les 14:00 hores, hi ha previst un tastet solidari a la Sala del Centre, on totes les persones que ho desitgin podran portar un plat cuinat de forma voluntària i es compartiran entre tots els assistents. Finalment, a les 17:00 hores, hi haurà un recital de poesies i peces musicals a l’Església de Santa Maria, representades per tots els voluntaris que ho desitgin.

D’altra banda, els dies 9, 10 i 11 de desembre, organitzen un curs de cuina i de cupcakes, a càrrec de Xavi Benet, de l’Hostal Benet de les Borges Blanques, del que properament en concretaran els horaris.

A més, el 13 de desembre, a les 18:00 hores a la Sala del Centre, l’Associació de Dones les Llobes del Vilosell, convida a tothom a la representació de l’obra Els Pastorets, de Josep Ma. Folch i Torres, a càrrec del grup de teatre del Centre Parroquial de Montblanc. Els que no siguin socis de l’entitat hauran de fer un donatiu de 3 euros, però per a les persones associades serà gratuïta. En acabar hi haurà un pica-pica nadalenc per a tothom.

Finalment, el 3 de gener a les 20:00 hores a la Sala del Centre hi haurà la representació de l’obra 1714, la història ens convoca, a càrrec de la companyia Rellotge de Sorra Garriguenc, per la que s’haurà de fer un donatiu de 3 euros.

Desembre ple d’activitats i solidaritat al Vilosell
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement