Més de 1.000 persones a la VII FIra de l'Oli de Juncosa, malgrat la pluja

Més de 1.000 persones van acudir aquest diumenge a la setena Fira de l'Oli de Juncosa, tot i la pluja que va caure al llarg de tot el cap de setmana i que va obligar a suspendre els actes previstos per dissabte al matí.

10410355_866614170037071_7230393478459751303_n
photo_camera La VII FIra de l'Oli de Juncosa de les Garrigues.

Més de 1.000 persones van acudir aquest diumenge a la setena Fira de l'Oli de Juncosa, tot i la pluja que va caure al llarg de tot el cap de setmana i que va obligar a postposar els actes previstos per dissabte al matí, fins d'aquí a 15 dies.

En canvi, el dissabte a la tarda sí que es va poder dur a terme a la Casa de Cultura la conferència del meteoròleg de TV3 Francesc Mauri, Oli d'oliva verge extra. Qualitat i canvi climàtic. en que també varen intervenir el professor de l'INS Josep Vallverdú Josep Maria Audí, i el tècnic de l'IRTA Esteve Martí. Amb tot, el dia fort va ser el diumenge, que va començar amb un esmorzar popular, que va donar pas a les visites guiades pel nucli antic, exposicions i tallers. Al migdia, l'Associació de Caçadors de Juncosa va preparat un dinar a base de cassola de senglar, al que van assistir 140 persones.

Durant tot el dia, una carpa va acollir una trentena de parades d'artesania i la Cooperativa de Juncosa de les Garrigues va obrir les seves portes a tots els compradors que s'hi van apropar a adquirir l'oli nou Les Cabanes d'enguany. L'alcalde Lluís Dalmau es va mostrar satisfet de la Fira, malgrat el mal temps del cap de setmana.

El certamen, que va comptar amb la presència del Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí, va ser organitzat per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i Secció de Crèdit de Juncosa SCCL i l'Ajuntament de Juncosa, i compta amb el suport de la Diputació de Lleida. També hi col·laboren diferents associacions i entitats municipals com l’Associació de Dones, l’Associació de Jubilats, l’Associació de Joves, l’AMPA i l’Associació de Ramaders.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement