28.10.2021 |
Territoris.cat

Un dinar popular tanca el curs d'activitats del Casal de Gent Gran de les Borges

Unes 150 persones assisteixen a l'acte, que també inclou actuacions i un ball

DSC_1876
La regidora Pilar Chimenos i el director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, van assistir a l'acte.
Un dinar popular tanca el curs d'activitats del Casal de Gent Gran de les Borges

Els usuaris del Casal de la Gent Gran de les Borges van celebrar ahir la seva festa de final de curs. L'acte es va encetar amb les paraules de benvinguda de la regidora de Benestar Social, Família, i Salut, Pilar Chimenos, així com del director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, la directora del Casal de la Gent Gran, Montse Andreu, i el president de l'entitat, Francesc Sardà. Chimenos va remarcar “el caràcter obert i participatiu de la gent gran, que al llarg de l'any organitza una àmplia oferta social, cultural i d'oci” i va destacar “la gran implicació dels usuaris i col·laboradors del Casal en totes les activitats que tenen lloc al municipi”.

A continuació va tenir lloc el dinar de germanor, que va aplegar gairebé 150 usuaris del Casal. La jornada festiva també va comptar amb l'actuació musical de Mariona Herrera i un ball de fi de festa amb el grup Duende Show.

Aquests actes posen punt i final a tot un seguit de xerrades, tallers, actuacions musicals, cicles i exposicions que tenen lloc durant el curs i que formen part d'una programació adreçada a aquest col·lectiu i que està oberta a tothom.

El Casal de la Gent Gran romandrà tancat de l’1 al 31 d’agost però les activitats seguiran durant el juliol. Així aquest proper mes es podrà fer gimnàstica els dimecres i els divendres de 10.15 a 11.15h.

Un dinar popular tanca el curs d'activitats del Casal de Gent Gran de les Borges
comentaris