La Diputació lliura 6.000 litres d’oli de les Garrigues al Banc dels Aliments

La Diputació de Lleida ha lliurat per tercer any consecutiu 4.000 litres d’oli de la DOP Les Garrigues al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que organitza aquesta entitat a finals d’any.

Banc_Aliments_oli_001
photo_camera El lliurament de l'oli de la DOP Les Garrigues al Banc dels Aliments de Lleida.

La Diputació de Lleida ha lliurat per tercer any consecutiu 4.000 litres d’oli de les Garrigues al Banc dels Aliments en el marc de la campanya del Gran Recapte d’Aliments, que organitza aquesta entitat a finals d’any.

Aquesta és la segona vegada durant 2014 que la corporació lleidatana fa una aportació d’oli a l’entitat lleidatana. Fa uns mesos, la Diputació de Lleida va lliurar 2.000 litres d’oli amb l’objectiu de fer arribar aquest producte als col·lectius més desfavorits.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el president de la Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues, Joan Segura, ha entregat aquest dijous les ampolles d’oli al president del Banc dels Aliments, Joan Saura, qui ha agraït aquesta donació.

Reñé va adquirir aquest compromís l’any 2012 amb el llavors president del Banc dels Aliments de Lleida, Josep M. Forné. El president de la Diputació de Lleida va realitzar les gestions oportunes per tal d’atansar els productors alimentaris de les comarques lleidatanes a aquells col·lectius més desfavorits i així facilitar aliments a les persones que més ho necessiten.

El Banc dels Aliments és una de les entitats de caire social amb les que la Diputació de Lleida manté convenis de col·laboració per donar suport al desenvolupament de les seves activitats per als col·lectius més desafavorits. En aquest cas concret, la corporació aporta 18.000 euros anuals a l’associació.

Comentaris