Una trentena d’activitats a les Borges per recolzar la Marató de TV3

Un total de 35 entitats de les Borges Blanques, amb el suport de l’Ajuntament i de nombrosos voluntaris, han preparat una trentena d’activitats per recolzar la Marató de TV3, que aquest any anirà destinada a les malalties del cor.

Marató_2013_Col.legis_05
photo_camera Actuació infantil al Festival d'Entitats Les Borges amb la Marató de l'any passat.

Un total de 35 entitats de les Borges Blanques, amb el suport de l’Ajuntament i de nombrosos voluntaris, han preparat una trentena d’activitats per recolzar la Marató de TV3, que aquest any anirà destinada a les malalties del cor. La recaptació de fons ja s’ha iniciat durant el novembre, en totes les activitats organitzades per la Biblioteca Marquès d’Olivart, en les que s’ha demanat un euro a cada assistent; així com en la celebració del XXX aniversari del Club Patí Borges, on hi havia instal·lada una bústia pro Marató per fer donatius. La resta d’activitats s’allargaran durant tot el mes de desembre, on destaca el Festival d’Entitats del dia 14 de desembre que connectarà en directe amb la Marató per fer el donatiu recaptat fins aleshores.

Aquesta setmana, aprofitant el mercat setmanal del dimarts, el CAP de les Borges ja va instal·lar una taula informativa amb una bústia pro Marató, on a canvi d’un donatiu voluntari es realitzava un control de tensió arterial. El proper dilluns 8 de desembre entre les 16:00h i les 18:00h, l’Escola de Campaners recollirà un euro per la Marató a cada persona que vulgui visitar el campanar de les Borges. De la mateixa manera, el DKV Borges Vall recollirà un euro de cada assistent al seu partit de divendres 12 de desembre, amb el club Oroso de Tenis de Mesa. El mateix dia, l’AMPA de l’Escola Joan XXIII ha previst un berenar a un euro al finalitzar les classes, i l’Escola de Futbol Les Garrigues i el Club Bàsquet Borges-Garrigues, recolliran donatius en tots els partits que juguin a casa el cap de setmana. El ball municipal dels diumenges i l’INS Josep Vallverdú també recolliran donatius durant tot el mes.

El diumenge 14 de desembre, de les 17:00h a les 19:00h es durà a terme el Festival d’Entitats Les Borges amb la Marató al Pavelló de l’Oli que inclourà actuacions d’Aerobic Dance (Escola Joan XXIII), Associació Grums, Associació de Veïns Grup Borges “Barris Show”, Colla Sardanista Brut Natura, Donesta Farré, Escala en Hi-Fi del Casal de la Gent Gran, Escola de Dansa Estil, Estrella Navarro,  Grup Country “Sempre a punt”, Imma Roig i Lilian Sanjuan, Jaume Roig i M. Dolors Santos. Allí es demanarà un donatiu de 3 euros a l’entrada, hi haurà berenar a un euro per als assistents, a càrrec de l’Associació de Dones i les voluntàries musulmanes, i la Residència d’Avis hi vendrà manualitats i productes artesans. El divendres 19 de desembre, a la Llar d’Infants es representarà el conte El ninot de neu, a les 10:00h amb una bústia per continuar recollint donatius, i el Col·legi Mare de Déu de Montserrat també recollirà donatius en el Concert de Nadal que duran a terme a les 20:30h al Pavelló de l’Oli, a més de recollir-ne el dia 21 de desembre al seu Pessebre Vivent.

Finalment, l’Associació Arts 25400 també recollirà donatius en l’exposició a l’Espai Macià La taula de l’arquitecte, de Casals-Sàez, que romandrà oberta a partir del dia 19 de desembre, i es recolliran donatius al Concert de Nadal del diumenge 28 de desembre, a les 19:00h a l’Església Parroquial, que anirà a càrrec de l’Orfeó Terrall, la Coral de Fraga, la Coral la Lira de Torres de Segre i el Petit Cor de la Catedral de Lleida.

comentaris