Doble cita teatral diumenge a Juneda amb “Troc, troc” i “A Juneda, cop de rock”

L’Ajuntament de Juneda ha programat per aquest diumenge dia 19 d’abril una doble cita teatral, amb un espectacle infantil i l’obra “A Juneda, cop de rock!”, basada en l’obra que va popularitzar Dagoll Dagom.

troc
photo_camera Cartell de l'obra Troc, troc, d'aquest diumenge a Juneda.

L’Ajuntament de Juneda ha programat per aquest diumenge dia 19 d’abril una doble cita teatral que abastarà uns públics ben diferents, amb un espectacle infantil i l’obra A Juneda, cop de rock!, basada en l’obra que va popularitzar Dagoll Dagom.

Al matí serà el torn de Troc, troc, a càrrec de la companyia Mou-lo Projectes, un espectacle infantil interactiu que es representarà al gimnàs de l'Escola Manuel Ortiz en dos passis, a les 11.00 i a les 12.00 hores. Atès que és un espectacle gratuït i que les places són limitades, cal fer inscripció prèvia durant els matins a la planta baixa de l’Ajuntament i durant les tardes al Complex Cultural.

El diumenge a la tarda, a les 19.00 hores, serà el moment de gaudir al Teatre Foment de A Juneda, cop de rock!, que farà reviure l'època daurada del rock català, L’Associació Cultural i Teatral Som els que Som presentarà aquesta funció teatral i musical dins el cicle Anem a Teatre!

L’espectacle recorda un temps, els anys noranta, en què molta gent del nostre país es movia al ritme del rock català i és una versió de la funció que Dagoll Dagom va popularitzar, amb música de bandes mítiques com Sopa de Cabra, Sau, Els Pets, Lax’n’Busto i un llarg etcètera. El preu de l’espectacle és de 3 euros.

comentaris