06.06.2020 |
Territoris.cat

Els borgencs diuen la seva per elaborar una ordenança de convivència i civisme

Les basses del Terrall de les Borges Blanques
Les basses del Terrall de les Borges Blanques
Els borgencs diuen la seva per elaborar una ordenança de convivència i civisme

L’Ajuntament de les Borges Blanques vol enfortir el marc de civisme, convivència i respecte mutu entre els ciutadans. Per aquest motiu, està elaborant una Ordenança mitjançant un procés de participació ciutadana. L'ordenança s'aprovarà un cop aquest procés finalitzi i se’n recullin les aportacions de la societat borgenca, que ja han començat i que finalitzen el pròxim divendres 9 de novembre.

L’Ordenança regularà unes normes de conducta pel que fa al comportament a la via pública i als espais públics, així com un règim d’infraccions i sancions per fets o conductes que impliquin l'incompliment de les obligacions o prohibicions establertes en la pròpia ordenança municipal

Amb el procés participatiu, l'Ajuntament de la capital garriguenca vol recollir les diferents visions i aportacions de les entitats i ciutadania per fer una ordenança que permeti avançar cap una ciutat més justa, cohesionada i inclusiva de la mà de tots els agents implicats.

A títol individual, les persones i entitats poden fer les seves aportacions, suggeriments i propostes al respecte, a través d’un formulari allotjat en un enllaç web.

Primeres aportacions

De moment, fins el dimarts 6 de novembre s’han rebut 4 aportacions ciutadanes que demanen enfortir les mesures per augmentar el civisme a l’hora de mantenir nets alguns espais públics freqüentats per grups de joves; evitar el llançament d’escombraries dins de patis no edificats; un canvi de porta en la recollida dels infants a l’Escola per evitar els estacionaments damunt les voreres de l’entorn del centre educatiu: i mesures per gestionar encara millor la lluita contra la presència d’excrements d’animals de companyia en alguns carrers i places de les Borges.

Els borgencs diuen la seva per elaborar una ordenança de convivència i civisme
comentaris