26.10.2021 |

Els comerciants de les Borges entreguen els premis del Mercat de la Ganga

L’Agrupació de Comerciants de les Borges, dins la campanya de dinamització del Mercat de la Ganga, ha lliurat aquest matí els tres caps de setmana de somni que va sortejar entre els compradors del mercat, que es va celebrar al nucli antic de la ciutat el passat dissabte 4 de maig.

El Mercat de la Ganga es va celebrar el passat dissabte dia 4
El Mercat de la Ganga es va celebrar el passat dissabte dia 4
Els comerciants de les Borges entreguen els premis del Mercat de la Ganga

La vicepresidenta de l’entitat, Sandra Segura, ha entregat els obsequis a les tres afortunades: Silvia Mansilla i Alícia Hernández, de les Borges, i Maria Teresa Fusté, de Cervià, en un acte que ha tingut lloc a la Cambra de Comerç. Els tres premis inclouen una nit per a dues persones amb esmorzar a escollir entre una selecció de més de 250 hotels de quatre estrelles repartits per Catalunya, Espanya, Andorra, França i Portugal.

El sorteig va tenir lloc el passat divendres dia 10 en un acte al que van assistir els 27 comerciants que van participar en aquesta campanya, que segons Segura té com a principal objectiu “acompanyar i fer créixer el Mercat de la Ganga, una de les campanyes que més bé funcionen a les Borges, sobretot pels grans descomptes que fan els comerciants”. La vicepresidenta ha afegit que des de l’Agrupació “estem molt contents de com ha anat perquè la iniciativa ha tingut una gran participació”. Per cada compra en la trentena de comerços que van participar en la campanya, els clients van rebre butlletes per participar en el sorteig.

Per la seva part Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat la tasca de l’Agrupació de Comerciants de les Borges “que constantment es mou i organitza esdeveniments per tal de dinamitzar el comerç de la ciutat. El Mercat de la Ganga, que ja ha complert la 29ena edició, n’és la mostra més evident: una oportunitat única per comprar tot tipus de productes a preus molt baixos i amb un incentiu com és el sorteig dels caps de setmana”.

Els comerciants de les Borges entreguen els premis del Mercat de la Ganga
comentaris