Els comerciants de les Borges Blanques repartiran 3.000 euros per celebrar Nadal

La campanya de Nadal, de l'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques repartirà un premi diari de 100 euros fins al pròxim 5 de gener, i cinc premis de 200 euros, que se sortejaran els dies 10, 17, 24 i 31 de desembre i el Dia de Reis
Presentació de la campanya de Nadal a les Borges Blanques ©AjBorges
photo_camera Presentació de la campanya de Nadal a les Borges Blanques ©AjBorges

L’Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques ha inaugurat aquesta setmana la campanya de Nadal, que repartirà un premi diari de 100 euros fins al pròxim 5 de gener, i cinc premis de 200 euros, que se sortejaran els dies 10, 17, 24 i 31 de desembre i el Dia de Reis. Els comerciants de la capital de les Garrigues repartiran un total de 3.000 euros en vals de compra per gastar-los en els establiments de l'associació.

Per accedir als premis caldrà complimentar la butlleta que s'entregarà en fer les compres en un dels establiments borgencs adherits a la iniciativa, i s'haurà de dipositar en l’urna que s'ha col·locat davant de l’Ajuntament; d'aquesta manera podran participar en els sortejos que es duran a terme de manera periòdica durant les festes nadalenques.

Els sorteigs i l’entrega dels vals

La urna on dipositar les butlletes a l'Ajuntament de Borges ©AjBorges
La urna on dipositar les butlletes a l'Ajuntament de Borges ©AjBorges

Els sorteigs es duran a terme els dies 10, 17, 24 i 31 de desembre i el dia 5 de gener, a les 13.45 hores davant de l’Ajuntament de la capital garriguenca. En cadascun dels sorteigs es donaran a conèixer els i les guanyadores dels premis diaris de 100 euros dels dies anteriors, i també es repartirà un val de 200 euros. La campanya va donar el seu tret de sortida aquest dilluns, 5 de desembre, i està previst que s’allargui fins al pròxim 5 de gener, en què tindrà lloc el darrer dels sorteigs.
El regidor de Promoció Econòmica del consistori borgenc, Jordi Ribalta, ha explicat que, davant del gran èxit d’edicions anteriors, aquesta iniciativa torna a les Borges un any més amb l’objectiu de continuar fidelitzant les persones que aposten pels comerços dels municipis a l’hora de fer les seves compres, amb un premi extra, i que, amb la seva despesa, garanteixen la continuïtat d’aquests negocis familiars.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement