11.05.2021 |
Territoris.cat

Els equips de la base del Tennis Taula Borges estrenen el nou Centre de Tecnificació

L'equipament esportiu acollirà el proper cap de setmana, 12 i 13 d'abril, l'Open Provincial

Centre de Tecnificació
El Centre de Tecnificació, ubicat al xamfrà de l'Avinguda Francesc Macià amb el carrer Maria Codina de les Borges.
Els equips de la base del Tennis Taula Borges estrenen el nou Centre de Tecnificació

Una trentena d’infants de les categories inferiors del Club Tennis Taula Borges van estrenar ahir a la tarda el nou equipament esportiu, que està previst que s’inauguri de manera oficial a finals de maig o principis del mes de juny en un acte que s'espera que comptarà amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas.

El Centre de Tecnificació ja va acollir el passat cap de setmana el primer partit oficial, protagonitzat per l’equip de Primera Divisió, que es va imposar per 5-1 a l’Hospitalet. Pel que fa a l’equip de Superdivisió encara s’haurà d’esperar fins el 19 d’abril per debutar-hi. 

El passat cap de setmana el CTT Borges ja va prendre possessió del nou edifici en fer el trasllat de les 12 taules fixes, la resta de material esportiu i la documentació del club. El regidor d’Esports, Francesc Mir, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que el nou pavelló comenci a funcionar, “el que significa que a partir d’avui s’obre una nova etapa pel tennis taula de les Borges, que passarà a ser encara més una població de referència en aquest esport”. En aquest sentit Mir ha destacat que el nou Centre de Tecnificació concentrarà no només el tennis taula de les Borges sinó que també comptarà amb els millors jugadors, “ja que s’hi celebraran jornades tècniques i campionats a més de competicions internacionals”.

D’altra banda, el club ha arribat a un acord amb l’empresa responsable de la col·locació del terra tècnic a través del qual el CTT Borges en farà publicitat a canvi que l’empresa els cedeixi uns 60 metres d’un terra especial per protegir determinades zones de la pista. D’aquesta manera el club deixarà disponible per al cap de setmana del 12 i el 13 d’abril, quan es disputarà l'Open Provincial amb els equips de base, un passadís elaborat amb aquest material que permetrà que el públic pugui accedir a les grades i als vestidors sense trepitjar el terra reglamentari.

Els equips de la base del Tennis Taula Borges estrenen el nou Centre de Tecnificació
comentaris