29.11.2022 |
Territoris.cat

Els infants inicien aquest divendres el Carnestoltes a les Borges Blanques

Uns tres-cents infants encetaran aquest divendres, 13 de febrer, a partir de les 18.00 hores, els actes de Carnestoltes a les Borges Blanques amb una esperada festa al Pavelló de l'Oli.

Carnestoltes infantil al Pavelló de l'Oli de les Borges-2
Carnestoltes infantil al Pavelló de l'Oli de les Borges Blanques.
Els infants inicien aquest divendres el Carnestoltes a les Borges Blanques

Uns tres-cents infants encetaran aquest divendres, 13 de febrer, a partir de les 18.00 hores, els actes de Carnestoltes a les Borges Blanques amb una esperada festa al Pavelló de l'Oli de la capital de les Garrigues. La celebració tindrà entrada gratuïta i inclourà un berenar popular, sorteig de regals i l'actuació del grup d'animació infantil Caram com balla.

La festa d'aquesta tarda precedirà la resta d'activitats que també ha organitzat la Comissió de Festes durant el mes de febrer, com el Carnestoltes d'adults, que se celebrarà el diumenge, 15 de febrer, amb un gran ball de tarda al Pavelló de l’Oli amb el grup Atlàntics, on tots els que hi vagin disfressats tindran entrada gratuïta i a la mitja part es servirà cava a tothom.

El plat fort arribarà amb el Carnestoltes Jove amb una festa Flaix FM, que tindrà lloc el dissabte, 28 de febrer, a partir de les 12.30 hores de la nit i amb entrades a 5 euros amb consumició, però amb entrada gratuïta per a tots els que hi vagin disfressats. La festa comptarà amb els Dj’s Marsal Ventura, Luxury i The Tall Boys, i inclourà premis de 200, 100 i 50 euros a les millors disfresses, entre moltes altres sorpreses.

Segons ha explicat la regidora de l'Ajuntament de les Borges Blanques, Núria Palau, el Carnestoltes és una de les festes més esperades, divertides i participatives, que cada any convoca més gent, i a més dels infants també hi participen activament els joves, els adults, la gent gran i les entitats.

Els infants inicien aquest divendres el Carnestoltes a les Borges Blanques
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement