27.10.2021 |

Els joves aturats de les Garrigues visiten el CEI Borges

Una vintena de joves de la comarca que es troben en situació d’atur han visitat avui el Centre d’Empreses Innovadores de les Borges per conèixer els serveis que ofereix i les possibilitats que se’ls poden obrir en un futur.

L'alcalde ha fet entrega de les claus a la primera empresa que s'insta·la al CEI
La primera empresa que es va instal·la al CEI de les Borges.
Els joves aturats de les Garrigues visiten el CEI Borges

Aquesta és la primera de les visites organitzades des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, l’àrea encarregada de gestionar el CEI Borges, que periòdicament duu a terme activitats per donar suport als emprenedors. L’objectiu és facilitar-los les eines per trobar feina i que prenguin consciència de la cultura emprenedora i innovadora així com de la importància de la formació continuada a l’hora d’accedir al món laboral.

En aquesta primera visita els joves, d'entre 16 i 25 anys, han pogut conèixer aquest recurs de què disposa la comarca sota el programa “Joves per l'ocupació”, que duu a terme el Consell Comarcal i està finançat pel fons europeu social, el departament d'Empresa i Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). La idea és proporcionar-los informació i suport i que coneguin tot el que el CEI Borges pot fer per ells. Jordi Ribalta, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, creu que “amb aquestes visites el CEI Borges dóna a conèixer les eines de què disposa a un sector de la població, els joves aturats, que tenen al seu abast el suport i l’empenta del Centre per accedir al mercat laboral”. Aquest programa, que alterna la formació amb les pràctiques en empreses, està destinat a joves amb poca experiència i estudis.

D’altra banda el CEI Borges organitzarà el proper 8 d’abril una jornada d’estudis de mercat dirigida als emprenedors que volen obrir un nou negoci, així com una jornada de portes obertes de cara al curs vinent per a altres tipus d'estudiants.

Els joves aturats de les Garrigues visiten el CEI Borges
comentaris