29.07.2021 |
Territoris.cat

Els perruquers de les Borges, protagonistes de la Marató de TV3

El pavelló de l'oli ple de gom a gom durant l'esdeveniment solidari del 17 de novembre.
El pavelló de l'oli ple de gom a gom durant l'esdeveniment solidari del 17 de novembre.
Els perruquers de les Borges, protagonistes de la Marató de TV3

Un any més els borgencs i les entitats del municipi es bolquen en els actes de la Marató de TV3, enguany prendran un protagonisme especial els perruquers de la capital de les garrigues, que es mobilitzaran per pentinar, tallar el cabell i fer recollits, al preu de 5 euros, que destinaran a la iniciativa solidària.

Borges celebrarà la jornada solidària aquest dissabte 15 de desembre, a partir de les 6 de la tarda al Pavelló de l'Oli, amb un programa d'activitats que tindran un cost de 3 euros. La proposta inclourà actuacions musicals, dansa i, per segon any consecutiu, una desfilada de moda a càrrec de Confeccions Pijuan; Cloché; Judith moda i complements; i Lorette Group. A més a més, també hi ha preparat un berenar popular per un cost de 2 euros, i desenes de sortejos gentilesa de les associacions i comerços del municipi.

Marato de Tv3 a les Borges Blanques 1Segons Anna Rufié, una de les coordinadores del festival pro Marató de TV3, enguany la gent s'ha bolcat de manera massiva, un fet que denota la sensibilització de la gent de les Borges Blanques vers la malaltia i la importància de la investigació per aconseguir-ne la cura, ja que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya.

Cal recordar que el passat 23 de novembre les Borges ja va realitzar un festival organitzat per l'AMPA i l'Escola Joan XXIII per recaptar fons per la Marató de TV3 i el 17 de novembre es va fer una festa contra el càncer infantil en què es van recaptar 7.300 euros que es van destinar als programes de recerca de l'Hospital Sant Joan de Déu. Igualment, hi ha una desena d'activitats previstes per les entitats i el consistori de la capital garriguenca durant aquest mes de desembre, que incorporen una bústia o donatius amb l'entrada Pro Marató.

   

Els perruquers de les Borges, protagonistes de la Marató de TV3
comentaris