Les Borges acull un curs de la Universitat d'Estiu de la UdL sobre empresa, política i territori

Les classes es desenvoluparan del 14 al 16 de juliol a l'Espai Macià

Empresa, política i territori al nou curs de la Universitat d’Estiu a les Borges interior
photo_camera Fotografia d’arxiu de la sessió inaugural del curs de la Universitat d’Estiu 2016 a l’Espai Macià

La Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida (UEUdL) ha organitzat el curs Empresa, política i territori: vincles materials, lligams emocionals que es durà a terme a la ciutat de les Borges Blanques aquest estiu. Enguany serà el quart any consecutiu que la capital de les Garrigues acull un curs de la UEUdL, convertint-se així en subseu universitària durant els dies en què s’imparteixen les sessions.

La UEUdL celebra enguany la seva vint-i-cinquena edició amb una oferta d’activitats per donar projecció exterior a la Universitat tot creant un espai d’intercanvi d’opinions i coneixements entre professionals, estudiants i professors.

Entre les activitats que ofereix està previst realitzar un curs a les Borges Blanques que enguany anirà destinat al públic interessat en el món empresarial des d’un punt de vista històric i també en aspectes de la divisió territorial.

Les sessions estan coordinades per Antonieta Jarne Mòdol i Marc Macià

El curs aprofundirà en la reflexió entorn dels lligams entre el món empresarial i la política, mentre que també es tractarà el vessant geogràfic amb ítems econòmics, polítics i emocionals que intervenen a l’hora de dur a terme el disseny administratiu del territori.

Les sessions formatives, coordinades per Antonieta Jarne Mòdol i Marc Macià, s’iniciarà el 14 de juliol i finalitzarà el 16 de juliol amb un total de 25 hores que s’impartiran en català. Per tots els interessats el preu és de 35 euros.

El coordinador del curs, Marc Macià, ha dit que la idea és vincular el curs amb temàtiques i problemàtiques del territori relacionades també amb l’Espai Macià, lloc que acull el curs. Enguany s’oferirà "un punt de vista més d’història de l’empresa explicant, per exemple, la història de Francesc Macià com a empresari i després es tractarà una segona part més d’aspectes vinculats a la geografia on es parlarà de la transformació del territori vinculat al món de les infraestructures, la relació amb el clima i molts altres ítems”.

Comentaris