Enric Mir anima al grup Borges per la República a treballar conjuntament

Nou equip de govern de l'Ajuntament de les Borges Blanques
photo_camera Nou equip de govern de l'Ajuntament de les Borges Blanques

El candidat del JxCat a les Borges Blanques Enric Mir mostra la seva satisfacció pels resultats de les eleccions municipals que l'hi han atorgat una nova majoria, i per la gran participació en la capital de les Garrigues. Els resultats del 26-M han deixat fora del consistori a la Candidatura de Progrés, Ciutadans, i el Partit Popular.

Enric Mir i Pifarré, candidat a l'alcaldia per Junts per les Borges Blanques Enric Mir ha allargat la mà a la segona formació amb representació a l'Ajuntament de les Borges: malgrat que durant els pròxims 4 anys només hi haurà dues formacions amb representació al consistori, animo Borges per la República a treballar conjuntament des de la cordialitat i el respecte, alhora que a unir esforços per aconseguir una ciutat rica en projectes i propostes, i que atorgui una bona qualitat de vida als seus veïns i veïnes, especialment en tots aquells projectes cabdals de la ciutat.

L'alcalde en funcions de la capital de les Garrigues ha agraït la confiança dels borgencs i les borgenques i ha exposat que, tot i el desgast que suposa 8 anys d'acció de Govern, només han baixat 13 vots respecte als comicis anteriors. Unes xifres que els animen a seguir treballant pel projecte de transformació de la ciutat que van endegar l'any 2011.

Comentaris