04.12.2022 |

Es convoca el primer concurs fotogràfic aeri de les Garrigues

Es pot participar a 'Les Garrigues des de l'aire' fins al 22 de setembre

Ruta d'oliveres des de l'aire. Fotografia: Consell Comarcal de les Garrigues.
Ruta d'oliveres des de l'aire. Fotografia: Consell Comarcal de les Garrigues.
Es convoca el primer concurs fotogràfic aeri de les Garrigues

Es convoca la primera edició del concurs fotogràfic d'Instagram 'Les Garrigues des de l'aire', una iniciativa que té com a objectiu obtenir un fons fotogràfic aeri de la comarca i fomentar la participació de la ciutadania. el certamen té la finalitat de difondre les Garrigues a vista d'ocell i promocionar la comarca a nivell cultural, turístic i paisatgístic.

Convocatória impulsada pel Consell Comarcal de les Garrigues, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

El termini per presentar les fotografies és des del 22 de juliol al 22 de setembre i les imatges han d'estar realitzades dins de les dates del concurs.

Pot participar en el concurs qualsevol persona amb imatges de la seva autoria obtingudes des de l'aire (dron, vol en globus, grua elevadora, etc.). Han de ser imatges inèdites (no publicades, divulgades o premiades amb anterioritat), ni cap tercera part pot tenir llicència o drets sobre les imatges presentades al concurs.

Per participar-hi és necessari ser seguidor del perfil d'Instagram @turismelesgarrigues, mencionar el perfil de Turisme de les Garrigues i penjar la imatge a través d'Instagram amb les etiquetes #LesGarriguesdesdelaire1, #ccgarrigues, #AraLleida i #ieilleida, que estigui relacionada amb el títol del concurs 'Les Garrigues des de l'aire' i serà necessari anomenar el poble o l'indret on s'ha pres la fotografia. Qualsevol fotografia que no compleixi aquests requisits serà exclosa del concurs.

S'atorgaran premis a les cinc millors fotografies presentades al concurs, amb quanties que van dels 50 al 150 euros

Es convoca el primer concurs fotogràfic aeri de les Garrigues
comentaris