10.07.2020 |
Territoris.cat

Les escoles de les Borges Blanques acomiaden el curs amb una gran festa

Més de 700 escolars diuen adéu a les classes en dues jornades celebrades als patis dels centres educatius Joan XXIII i Mare de Déu de Montserrat

Els espectacles per als més petits tampoc van faltar a la cita.
Els espectacles per als més petits tampoc van faltar a la cita.
Les escoles de les Borges Blanques acomiaden el curs amb una gran festa

Els nens i nenes de fins a 12 anys de les Borges han acomiadat aquest cap de setmana el curs escolar amb dues grans festes. Pares, mares i alumnes han compartit amb la comunitat educativa una jornada on els àpats populars, les activitats de tot tipus i les actuacions han estat les protagonistes.

La regidora d’Educació i Joventut, Maria Fusté, ha volgut agrair a tots els pares i mares “la dedicació i la implicació en l’escola dels seus fills, treballant per impulsar i organitzar aquestes jornades lúdiques i educatives que són tot un èxit i que demostren la gran tasca que té lloc des de l’AMPA dels dos centres educatius”.

L’escola Joan XXIII i la llar d’infants municipal van dedicar la jornada d’aquest any a la “convivència familiar”, motiu pel qual es van programar activitats per a què pares, mares i fills poguessin gaudir de manera conjunta. Així, va tenir lloc una sortida en bicicleta i una caminada, mentre que al llarg del matí els pares i mares van impartir diferents tallers -tennis taula, escacs, petanca i bitlles, pintura, tatuatges amb henna i fer piruletes- de manera voluntària. Finalment un berenar popular, els inflables, la festa de l’escuma, un espectacle d’animació infantil, el sopar i el ball van arrodonir la jornada festiva.

Per la seva part els alumnes del col·legi Mare de Déu de Montserrat van participar en la seva festa de final de curs que va tenir lloc durant tota la tarda de diumenge. Els actes van incloure les orles dels alumnes de parvulari, una actuació de patins dels infants de cicle inicial i una xocolatada popular. Els més grans, els nens i nenes de cicle mitjà, superior i ESO, van preparar diferents activitats.

Les dues jornades tindran la seva continuació el proper divendres 20 de juny, quan es tanca el curs lectiu.

Les escoles de les Borges Blanques acomiaden el curs amb una gran festa
comentaris