Et regalem una cistella si ens expliques quin és el teu desig per al 2015

Participa en el sorteig de la CISTELLA DE NADAL DE TERRITORIS.CAT i emporta't una representació de productes de proximitat de les Garrigues, del Pla d'Urgell i de les comarques del Pirineu. 

Una cistella amb els productes de proximitat de la plana i muntanya.
photo_camera Una cistella amb els productes de proximitat de la plana i muntanya.

El grup Territoris.cat vol celebrar amb tots vosaltres la seva presència a les comarques del Pla d'Urgell i les Garrigues i des del passat 1 de novembre, també, a la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya, amb l'equip de Viure als Pirineus.

Territoris.cat es defineix -des de la seva fundació- per la seva filosofia d'informació de proximitat, i és per això que volem mostrar part de la riquesa i diversitat d'aquests territoris en una CISTELLA de NADAL molt especial, que conté una selecció de productes molt preuats, fins i tot arreu del món, per la seva alta qualitat. Volem agrair als diversos productors la seva col·laboració, gràcies a la qual podem oferir aquest magnífic lot, representatiu del millor que tenim a casa nostra.

Productes col·laboradors: Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del Remei; El Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Vinagre Merlot i Claim -el perfum de la cuina-, de Castell de Gardeny; torrons de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòria2 contes infantils de la col·lecció Petit Pirineu i 2 llibres de la col·lecció Mots del Cim; La Reula, lot de productes (Iogurt, Crema de Iogurt, Nata, formatge fresc, Mató, llet); Casa Bernadí (Noves de Segre), assortiments d'embotits; Parapent Organyà, 1 vol amb parapent; Tot Nòrdic, 4 forfets de dia; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.es; La Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

Voldríem que aquesta cistella incorporés també els vostres millors desitjos per al 2015. Us animen a participar en aquest sorteig! Escriviu-nos el vostre desig per a l'any vinent, sota d’aquest text, en la part reservada a comentaris. En participar, veureu que se us obre el compte de Facebook, per tal que us registri com a participants. Podeu participar fins a les 13h del dimarts 23 de desembre. 

Si no teniu compte de facebook podeu enviar-nos el vostre desig i les vostres dades de contacte a: [email protected]

Amb aquesta iniciativa volem compartir amb lectors i anunciants els millors desitjos per a aquestes festes i desitgem que pugueu gaudir dels millors productes del territori, que demostren l'esforç dels nostres productors.

Comentaris