28.10.2021 |
Territoris.cat

Et regalem una cistella si ens expliques quin és el teu desig per al 2015

Participa en el sorteig de la CISTELLA DE NADAL DE TERRITORIS.CAT i emporta't una representació de productes de proximitat de les Garrigues, del Pla d'Urgell i de les comarques del Pirineu. 

Una cistella amb els productes de proximitat de la plana i muntanya.
Una cistella amb els productes de proximitat de la plana i muntanya.
Et regalem una cistella si ens expliques quin és el teu desig per al 2015

El grup Territoris.cat vol celebrar amb tots vosaltres la seva presència a les comarques del Pla d'Urgell i les Garrigues i des del passat 1 de novembre, també, a la Val d'Aran, l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alt Urgell i la Cerdanya, amb l'equip de Viure als Pirineus.

Territoris.cat es defineix -des de la seva fundació- per la seva filosofia d'informació de proximitat, i és per això que volem mostrar part de la riquesa i diversitat d'aquests territoris en una CISTELLA de NADAL molt especial, que conté una selecció de productes molt preuats, fins i tot arreu del món, per la seva alta qualitat. Volem agrair als diversos productors la seva col·laboració, gràcies a la qual podem oferir aquest magnífic lot, representatiu del millor que tenim a casa nostra.

Productes col·laboradors: Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del Remei; El Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Vinagre Merlot i Claim -el perfum de la cuina-, de Castell de Gardeny; torrons de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòria2 contes infantils de la col·lecció Petit Pirineu i 2 llibres de la col·lecció Mots del Cim; La Reula, lot de productes (Iogurt, Crema de Iogurt, Nata, formatge fresc, Mató, llet); Casa Bernadí (Noves de Segre), assortiments d'embotits; Parapent Organyà, 1 vol amb parapent; Tot Nòrdic, 4 forfets de dia; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.es; La Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

Voldríem que aquesta cistella incorporés també els vostres millors desitjos per al 2015. Us animen a participar en aquest sorteig! Escriviu-nos el vostre desig per a l'any vinent, sota d’aquest text, en la part reservada a comentaris. En participar, veureu que se us obre el compte de Facebook, per tal que us registri com a participants. Podeu participar fins a les 13h del dimarts 23 de desembre. 

Si no teniu compte de facebook podeu enviar-nos el vostre desig i les vostres dades de contacte a: [email protected]

Amb aquesta iniciativa volem compartir amb lectors i anunciants els millors desitjos per a aquestes festes i desitgem que pugueu gaudir dels millors productes del territori, que demostren l'esforç dels nostres productors.

Et regalem una cistella si ens expliques quin és el teu desig per al 2015
comentaris