07.06.2020 |
Territoris.cat

Exposició inèdita per commemorar els 100 anys del F.C Borges

Els jugadors van celebrar l'ascens acompanyants per l'afició
Els jugadors van celebrar l'ascens acompanyants per l'afició
Exposició inèdita per commemorar els 100 anys del F.C Borges

El Futbol Club Borges celebra enguany el centenari de l’entitat i per commemorar aquesta xifra històrica ha inaugurat aquest dijous, 10 d’agost, una exposició fotogràfica. La mostra ofereix a tots els visitants un resum d’aquests 100 anys d’història amb fotografies del passat i del present que posen de manifest la rellevància del Club i la importància que té per la ciutat borgenca.

Per tots aquells que vulguin gaudir de l’exposició l’horari de visita és tots els dissabtes i diumenges des de les 11.30 fins a les 13.00 hores i estarà oberta al públic fins al dia 12 de setembre a la Sala Maria Lois de la Biblioteca de les Borges Blanques.

Entre els actes programats per celebrar els 100 anys del Club aquest mes d’agost els borgencs jugaran un partit amistós molt especial, ja que els garriguencs comptaran amb la presència d’uns 140 jugadors d’arreu de Catalunya que han vestit en alguna època la samarreta del club, i s’enfrontaran amb el Lleida Esportiu. Al mes de novembre, es publicarà el llibre que explica les històries viscudes, les tristeses i les sensacions del Futbol Club Borges durant tots aquests anys  escrit de la mà de Marc Macià i Pau Parra.

La celebració del centenari a més a més ha coincidit amb un molt bon moment esportiu pel club, ja que el passat mes de maig va assolir l’històric ascens a Primera Catalana.

El regidor d’esports del consistori borgenc, Francesc Mir, ha volgut reconèixer el gran esforç que ha fet aquest any el Club per assolir l’ascens a Primera Catalana i animar a tota l’afició a gaudir dels diferents actes que s’estan duent a terme per celebrar el centenari de l’entitat, ja que estem vivint un moment històric.

Exposició inèdita per commemorar els 100 anys del F.C Borges
comentaris