28.11.2021 |
Territoris.cat

El FC Borges celebrarà dissabte el seu ascens a Primera Catalana

Els jugadors del Futbol Club Borges celebrant l'ascens a Primera Catalana inteior
Els jugadors del Futbol Club Borges, celebrant l'ascens a Primera Catalana
El FC Borges celebrarà dissabte el seu ascens a Primera Catalana

Els actes de celebració de l’ascens del FC Borges a Primera Catalana començaran aquest dissabte dia 27. Després de 28 anys, els de la capital garriguenca van certificar un històric ascens aconseguint diumenge passat els tres punts que li han donat el campionat matemàtic, amb 78 punts, a falta d’una jornada per l’acabament de la lliga i obtenint així l’ascens a la màxima categoria catalana. En aquesta temporada, l'equip només ha perdut tres partits i ha estat el menys golejat dels 18 de la categoria, ja que només ha encaixat 25 gols en contra.

L’equip jugarà l’últim partit a casa contra Linyola aquest dissabte a les 18.00 hores i, posteriorment, es desplaçarà a l’Ajuntament on els rebran les autoritats per reconèixer els èxits esportius assolits aquesta temporada del centenari. Amb tot, el partit estava previst inicialment pel diumenge, però els responsables del FC Borges han demanat als representants del Linyola i a la Federació Catalana de Futbol poder avançar-lo, i tot fa preveure que finalment es disputarà dissabte.

Una vegada acabat el partit, es donarà pas a la rua que recorrerà els carrers de la ciutat i on l’afició, que ha estat present de forma molt activa al llarg de la temporada, podrà compartir la victòria amb l’equip borgenc. La jornada finalitzarà amb un sopar de campions.

El Futbol Club Borges va anunciar dilluns que els actes de celebració de l’ascens a Primera Catalana, aconseguit aquest diumenge davant del Palau d’Anglesola, s’iniciaran aquest dissabte una vegada finalitzi el darrer partit de la temporada. El president del club, Àngel Rodríguez, va “agrair a l’afició i sobretot als Borges Nois que no han parat d’animar l’equip i fer poble i també a tots els espònsors que col·laboren de forma desinteressada contribuint que continuï el futbol a les Borges”.

Per la seva part, el capità borgenc, Arnau Setó, va manifestar que “durant el partit hi va haver fases de tot, ja que ells es jugaven el descens de categoria però teníem molt clar que ahir era el dia. Vam tenir una mica de nervis al principi però després del primer gol tot va canviar”.

El FC Borges celebrarà dissabte el seu ascens a Primera Catalana
comentaris