30.09.2022 |
Territoris.cat

DEL 21 AL 23 D'AGOST

Tot a punt per l'inici del Festival de Música Tradicional Catalana de la Granadella

La 27a edició d'aquesta trobada comptarà amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

granadella2
Tot a punt per l'inici del Festival de Música Tradicional Catalana de la Granadella

La Granadella acollirà, des d'avui i fins al 23 d'agost, la 27a edició del Festival de Música Popular i Tradicional Catalana.

El certamen presenta enguany un programa més reduït, com tantes altres propostes culturals del país, amb motiu de la COVID-19

El conjunt d'actuacions tenen l'entrada gratuïta i tindran lloc a l'aire lliure, a la plaça de la Vila, amb aforament limitat.

Les actuacions musicals començaran el divendres 21 d'agost al ritme d'havanera, a càrrec del grup Cavall Bernat. Dissabte 22 d'agost serà el torn de l'espectacle familiar 'La maleta de les tradicions', amb la Ruta de les estrelles, i a la nit tindrà lloc l'actuació de la cantautora garriguenca Heura Gaya amb el concert 'GAYA'. 

El plat fort del festival serà el concert de diumenge 23 d'agost, a càrrec de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el seu nou espectacle 'Viatge a Buda'.

D'altra banda, divendres 21 d'agost al vespre l'artista Sergi Quiñonero realitzarà a la plaça de la Vila una performance que precedirà a la inauguració de la seva exposició 'Cosmologies', al Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya de la Granadella. La mostra consta d'un conjunt de cercles confeccionats amb diferents materials naturals que es reparteixen a la paret, a diferents alçades, configurant una constel·lació.

Tot a punt per l'inici del Festival de Música Tradicional Catalana de la Granadella
comentaris