09.05.2021 |
Territoris.cat

Final de festa a Juncosa amb una sardinada popular

La població cedeix el torn a la Granadella, que enceta avui la Festa Major amb un sopar popular i teatre

La processó i l'ofrena floral de la Festa major es mantenen vives malgrat el pas dels anys
La processó i l'ofrena floral de la Festa Major de Juncosa.
Final de festa a Juncosa amb una sardinada popular

Unes 300 persones van assistir dimarts a la nit a la sardinada popular de Juncosa, l'últim acte d'una Festa Major que va arrencar el passat divendres i que ha comptat amb una vintena d'atractives propostes per a grans i petits. Els actes més concorreguts, han estat, com és habitual, els àpats populars -se'n van celebrar tres en quatre dies-, les actuacions musicals nocturnes i les activitats protagonitzades pels més petits del poble, com l'escala en hi-fi i la tradicional ofrena floral.

D'altra banda el municipi va incloure els actes de la Diada dins de la Festa major, allargant-la així fins al dia Onze de Setembre. La jornada va incloure una missa, el canvi de senyera al Sensalet, i una entretinguda tarda al carrer amb jocs tradicionals, sardanes i una xocolatada popular. No obstant, una vintena de persones es van desplaçar cap als camps assignats a la costa de Tarragona per participar en la Via Catalana per la Independència.

La Granadella enceta quatre dies de Festa major

Aprofitant els últims dies d'estiu la Granadella celebra avui el primer dels quatre dies de Festa major. Aquesta nit tindrà lloc un sopar de germanor a l'envelat i un espectacle teatral, seguit d'una nit de gresca amb Dj's. Demà s'obrirà la Festa major de manera oficial a través del pregó de festes, a càrrec de Ricard Farré, i posteriorment hi haurà sardanes, un concert, un espectacle de titelles i l'actuació del grup De Noche. Dissabte el plat fort serà l'escala en hi-hi, i la Nit del jovent, amb Kayo Malayo i Möndo Loco. La festa acabarà diumenge amb l'actuació de la Principal de la Bisbal al ball de tarda i al de nit.

Final de festa a Juncosa amb una sardinada popular
comentaris