Fira de l'Oli de les Borges Blanques tanca la 50a edició amb 68.000 visitants

La Fira de l'Oli de les Borges Blanques tanca la 50a. edició amb 68.000 visitants i 60.000 litres d'oli venuts, un important increment tot i el mal temps que va acompanyar el cap de setmana.
Enric Mir, Jordi Ribalta i Regina Santamaria en la cloenda de la Fira.
photo_camera Enric Mir, Jordi Ribalta i Regina Santamaria en la cloenda de la Fira.

La Fira de l'Oli de les Borges Blanques va tancar aquest diumenge la cinquantena edició amb plena satisfacció d'haver superat les expectatives. Un acte de cloenda que va comptar amb la presència de la família Santamaria, encapçalada per la filla del reconegut cuiner Santi Santamaria, Regina Santamaria. L'alcalde de les Borges Blanques i president del Patronat Fira de les Garrigues Enric Mir ha fet la valoració dels resultats de la fira explicant que han rebut més de 68.000 visitants i s'han venut 60.000 litres d'oli, un 10% més que en la passada edició.

Per altra banda Mir, també ha mostrat la seva satisfacció pels elogis dels expositors respecte a la nova imatge del pavelló firal, amb el que s'ha aconseguit més funcionalitat i un disseny amb una major estratègia comercial. El president ha agrait a tot l'equip del Patronat que ha fet possible aquests resultats, i als expositors per la seva confiança.

Enric Mir ha afegit que el Patronat està preparant una presentació a Brussel·les, amb l'objectiu de projectar i obrir nous camins a l'exportació per al productors que participen en la fira.

 

comentaris