27.11.2022 |

La Fira de l'Oli de les Borges prepara nova edició que combinarà el format presencial i virtual

La cinquanta-novena edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues suspèn totes les activitats populars paral·leles 
Showcooking a la 57a Fira de l'Oli, l'any passat
Showcooking en la passada edició de la Fira de l'Oli de les Borges Blanques ©Territoriscat
La Fira de l'Oli de les Borges prepara nova edició que combinarà el format presencial i virtual

Les Borges Blanques obrirà el raig de la cinquanta-novena edició de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues del 21 al 23 de gener. Una edició que malgrat continuar amb l'afectació de les mesures sanitàries i preventives de la COVID, no per la seva essència d'aparador de referència del sector  Oleícola del país. El certament combinarà el format presencial i virtual, tal com es va fer en la passada edició, una evolució en la qual expositors i públic s'Hi van capbussar amb total normalitat.

L'edició d'enguany de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues comptarà amb un circuit induït dins dels pavellons amb un únic sentit de circulació i totes les mesures de seguretat que marquen els protocols sanitaris.

Per evitar possibles contagis de covid-19, l'organització ha decidit suspendre enguany el Concert de l'Oli del dissabte a la nit, els dinars populars de divendres i dissabte al migdia i els Tres Tombs de Sant Antoni del migdia de diumenge

Així mateix, els expositors i l'Oli Bar oferiran tastos individualitzats i s'amplia l'Espai Gastronòmic del Pavelló de l'Oli per poder garantir les distàncies de seguretat entre les diferents persones assegudes al recinte que acollirà els actes més destacats del certamen. L'alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, ha explicat que l'objectiu d'aquestes mesures és "eliminar qualsevol mena de perill".
 

Una vuitantena d'expositors d'oli i productes de proximitat

La Fira de l'Oli vol continuar sent un dels millors aparadors per presentar les novetats del sector oleícola i donar visibilitat als productes agroalimentaris del territori i ja compta amb un 100% d'ocupació. En total, reunirà 30 expositors del sector de l'oli de qualitat verge extra i 49 expositors vinculats amb la resta de la indústria agroalimentària de proximitat, que ocuparan entre tots una superfície de més de 5.000 metres quadrats.

El certamen recupera la modalitat presencial i, per donar facilitar les vendes als expositors presents al certamen, es completarà amb l'espai virtual que tornarà a comptar amb botiga en línia, el 'Marketplace'. Així, els visitants virtuals d'arreu del món podran accedir als comerços electrònics dels diferents expositors, ja que la pàgina disposarà de versions en català, castellà, anglès i francès. Igualment, es tornaran a oferir materials, com és el cas dels vídeos promocionals, amb nous dissenys i continguts per donar a conèixer els productes de la terra. 

La Fira de l'Oli de les Borges prepara nova edició que combinarà el format presencial i virtual
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement