La Fira de l'Oli i les Garrigues reuneix a representants de 32 municipis amb encant

La campanya Compra i descobreix Catalunya té com a objectiu la dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb projectes, comprant al petit comerç, i alhora conèixer Catalunya
Lliurament dels premis de la campanya Compra i Descobreix Catalunya @FiraOli
photo_camera Lliurament dels premis de la campanya Compra i Descobreix Catalunya @FiraOli

La Fira de l'Oli i les Garrigues va ser el punt de trobada aquest dissabte dels representants de trenta-dos municipis de la Xarxa de Barris Antics amb projectes, que han participat en la campanya Compra i descobreix Catalunya. Els visitants procedien de Balaguer, Cervera, Cervià de les Garrigues, Juneda, les Borges Blanques, Lleida, Solsona, Torres de Segre i Tremp, i la resta de les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Girona.

Els visitants van rebre un lot de productes lleidatans en l'espai Aliments del Territori, en el marc de la Fira de l'Oli i les Garrigues que impulsa el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.

La campanya Compra i descobreix Catalunya té com a objectiu la dinamització comercial dels municipis de la xarxa de Barris Antics amb projectes, comprant al petit comerç, i alhora conèixer Catalunya. Així mateix, també vol ser una eina per a fomentar i sensibilitzar al consumidor en la importància d'adquirir productes de proximitat.

Els municipis participants en la iniciativa intercanvien premis entre els consumidors dels establiments locals, visites guiades, visites teatralitzades, dinars, activitats de coneixement de l’entorn natural, tastos, nits d’hotel o participar en festes i fires locals, entre moltes activitats en els municipis organitzadors.

Durant tot el mes de juny del 2021, més de 2.200 comerços i 33 associacions de comerciants dels 32 municipis organitzadors de la campanya Compra i descobreix Catalunya, han participat en l'onzena edició i que confirma el creixement progressiu i la consolidació d’aquesta iniciativa. Aquests establiments representen el 49,33 % del total dels establiments dels municipis participants -4.470-. Aquests resultats han estat possibles gràcies a la col·laboració entre els Ajuntaments, a la confiança dels comerciants, veïns i associacions de comerciants, i al suport de la Generalitat i de les Diputacions.     

Comentaris