Dissabte 7 d'octubre al parc del Terrall de les Borges Blanques

La Firra de les Borges Blanques comptarà amb la presència de 10 elaboradors

Cervesa, gastronomia i música en directe per a celebrar de la 8a Fira de la Cervesa Artesanal de la capital de les Garrigues
La Firra de les Borges Blanques arriba a la seva 8a edició - Foto: Firra
photo_camera La Firra de les Borges Blanques arriba a la seva 8a edició - Foto: Ajuntament de les Borges Blanques

La Firra arriba a la seva 8a edició a les Borges Blanques. L'esdeveniment se celebrarà el dissabte 7 d'octubre al parc del Terrall de les Borges Blanques. La Fira de la Cervesa Artesanal comptarà amb la presència de 10 elaboradors: nou de les comarques de Ponent-Pirineus i un convidat de l'Anoia. Les parades de cervesa obriran portes a les 17 h de la tarda. També hi haurà diferents opcions gastronòmiques per acompanyar amb la beguda: croquetes casolanes, focaccies i productes de proximitat.

Hi ha previst un acte d'animació infantil a càrrec de lo Biel, així com l'activitat de pinta cares i coca amb xocolata a preus populars. Pel que fa a l'oferta musical l'organització de la Firra comptarà amb PD's de Ponent i un concert de petit format a les 23 h amb Jessica Abu i Ganjal Loopa.

La Firra està organitzada pels Amics de la Cervesa Artesana i l'Ateneu Popular Garriguenc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges Blanques

Els cervesers de la Firra

Els cervesers de la Firra són Matoll (Belianes), CTretze (Pobla de Segur), Lo Vilot Farm Brewery (Almacelles), La Vella Caravana (Menàrguens), Boira (Lleida), Cerveses Ponent (Serò), La Moreneta (Fulleda), L'Espina de Ferro (Vilanova del camí), Brebel (Lleida), Abirradero (les Borges Blanques).

Comentaris