28.05.2020 |
Territoris.cat

La 'Firra' de la Cervesa Artesana torna aquest dissabte a les Borges Blanques

Als Jardins del Terrall, amb nou parades d’elaboradors de cervesa artesana i on el públic podrà degustar trenta-cinc cerveses diferents de les de l'any passat

Els organitzadors amb el cartell de la 3a edició de la Firra de les Borges Blanques
Els organitzadors amb el cartell de la 3a edició de la Firra de les Borges Blanques
La 'Firra' de la Cervesa Artesana torna aquest dissabte a les Borges Blanques

Les Borges acollirà aquest dissabte 15 d’octubre la tercera edició de la Firra, organitzada per l’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues, amb la col·laboració de la cerveseria O’Brothers, de l’Ajuntament de les Borges i d’una trentena de comerciants locals.

El certamen d’enguany, que se celebrarà dins els Jardins del Terrall, reunirà nou parades d’elaboradors de cervesa artesana i el públic podrà degustar trenta-cinc cerveses diferents de les de l’any passat.

La jornada arrencarà a les 11 del matí i les activitats s'allargaran fins a les 12 de la nit

A les 11 hores es donarà el tret de sortida a aquesta jornada que comptarà amb un seguit d’activitats com un taller, dinar popular, música en directe i actuacions que s’allargaran fins a les 12 de la nit. A partir de mitjanit la Firra se suma a la programació de la Cafeteria Slàvia.

Per als més interessats es farà un taller per aprendre a elaborar cervesa casolana a casa. També se celebrarà una cursa que consistirà a donar un tomb a les Basses del Terrall sense que caigui la cervesa de la mà.

Per tal que el públic assistent pugui gaudir al màxim de la jornada es crearan diferents espais com una zona chilout o la novetat d’enguany, la Beerbacoa, on hi haurà menjar per a tothom.

Pel que fa a les actuacions musicals, durant el Beermouth punxarà en vinil Alfred Casals, mentre que després de dinar Meritxell Gené presentarà el seu darrer disc Branques. A la tarda, hi haurà una actuació infantil de la mà de Lo Biel El Pallasso i un inflable i coca amb xocolata per als més petits. El grup garriguenc Guiunidó portarà, més tard, versions de pop rock. També estan previstes les actuacions d'Els The Brioles, els Western Fog Band i PD Caganer vs. Xerramequ, que faran un combat als plats i presentaran un nou treball. Finalment, els SonSonite revisaran la música tradicional cubana en una actuació a la Cafeteria Slàvia.

La 'Firra' de la Cervesa Artesana torna aquest dissabte a les Borges Blanques
comentaris